Bank Pusat: kajian polisi dan akibat

Bank Pusat: kajian polisi dan akibat

Berdagang di pasaran Forex bukanlah perjalanan yang enteng. Ia menuntut tenaga dan pengetahuan yang banyak,. Sama seperti lain-lain kerjaya professional, seorang pedagang harus mengetahui segalanya tentang “ketukangannya“. Jadi, adalah satu idea yang bagus untuk membiasakan diri dengan dasar kewangan bank-bank pusat utama.

Untuk menguasai pemahaman polisi mana-mana bank pusat, anda perlu tahu objektifnya, tugas-tugas amnya, juga jadual dan agenda mesyuaratnya. Sebagai tambahan, anda perlu berkebolehan untuk mengunjurkan impak-impak yang mungkin dari tindakannya, ke atas nilai masa hadapan matawang terkait.

Popular

Mesyuarat ECB

Para pedagang tidak sabar menantikan mesyuarat Bank Pusat Eropah (ECB) pada 26 Oktober. Badan kawal selia itu akan menerbitkan keputusan dasar kewangannya pada 14:45 waktu MT. President ECB, Mario Draghi, akan mengadakan sidang akhbar pada 15:30 waktu MT. 

CPI UK

UK akan menerbitkan angka-angka CPI pada 11:30 waktu MT 17 Oktober.

Mesyuarat RBA

Dasar Bank Rizab Australia (RBA) adalah pendorong utama AUD. Badan kawal selia ini akan sekali lagi menyampaikan keputusan dasar monetarinya pada 05:30 waktu MT, 7 November nanti. 

Promosi yang akan anda minati

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera