Gaya dan strategi perdagangan

Gaya dan strategi perdagangan

Ada berbilion manusia di dunia ini dan setiap dari mereka adalah unik. Setiap orang mempunyai tabiat, bakat, kegemaran, minat dan kelemahan masing-masing. Kerana keunikan personaliti kita, setiap orang berdagang dengan berbeza. Ada yang gemar berdagang secara agresif, selebihnya lebih santai dan suka berdagang satu demi satu. Ada yang berpuas hati dengan keuntungan sederhana, ada pula yang tidak kisah mengorbankan sedikit wang hasil susah payah demi pulangan yang besar.

Di dalam seksyen ini, kami akan membawa anda menerokai pelbagai gaya dagangan yang ada supaya anda boleh menemui gaya yang menepati citarasa anda.

Popular

Mesyuarat & Sidang Akhbar Bank Inggeris (BoE)

Mesyuarat Bank Inggeris sentiasa menjadi pendorong kuat pound British. Mesyuarat pada 14:00, 2 November nanti tidak terkecuali.

KDNK Cina & Pengeluaran Perindustrian

Penarafan Global S&P baru-baru ini telah menurunkan penarafan kredit kerajaan China. Kesannya, pasaran akan memberi tumpuan khusus kepada penerbitan data utama China – KDNK dan pengeluaran industri. Data ini akan diterbitkan pada 05:00 waktu MT 19 Oktober. 

Mesyuarat ECB

Para pedagang tidak sabar menantikan mesyuarat Bank Pusat Eropah (ECB) pada 26 Oktober. Badan kawal selia itu akan menerbitkan keputusan dasar kewangannya pada 14:45 waktu MT. President ECB, Mario Draghi, akan mengadakan sidang akhbar pada 15:30 waktu MT. 

Promosi yang akan anda minati

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi