Stokastik

Stokastik

Indikator stokastik membuat penilaian momentum pasaran dan membandingkan harga semasa melawan jurang harga antara harga tertinggi dan harga terendah di dalam tempoh masa yang dipilih. Stokastik diukur secara %, dari 0 hingga 100. Indikator ini digrafkan menggunakan 2 garisan: garisan utama %K (garisan padu hijau) dan padanannya %D (garisan putus-putus merah). %D adalah purata bergerak %K. Beli bila %K (hijau) menyilang %D (merah) dari bawah ke atas, di bawah atau hampir dengan 20. Jual bila %K menyilangi %D, dari atas ke bawah, di atas atau hampir dengan 80.

Syabas! Anda telah melengkapkan kursus Forex tahap Asasi. Untuk belajar lebih lagi, sila semak kursus-kursus kami yang seterusnya!

Popular

Mesyuarat & Sidang Akhbar Bank Inggeris (BoE)

Mesyuarat Bank Inggeris sentiasa menjadi pendorong kuat pound British. Mesyuarat pada 14:00, 2 November nanti tidak terkecuali.

KDNK Cina & Pengeluaran Perindustrian

Penarafan Global S&P baru-baru ini telah menurunkan penarafan kredit kerajaan China. Kesannya, pasaran akan memberi tumpuan khusus kepada penerbitan data utama China – KDNK dan pengeluaran industri. Data ini akan diterbitkan pada 05:00 waktu MT 19 Oktober. 

Mesyuarat ECB

Para pedagang tidak sabar menantikan mesyuarat Bank Pusat Eropah (ECB) pada 26 Oktober. Badan kawal selia itu akan menerbitkan keputusan dasar kewangannya pada 14:45 waktu MT. President ECB, Mario Draghi, akan mengadakan sidang akhbar pada 15:30 waktu MT. 

Promosi yang akan anda minati

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi