Mesyuarat & Sidang Akhbar Rizab Persekutuan

Mesyuarat & Sidang Akhbar Rizab Persekutuan

Mesyuarat-mesyuarat bank pusat AS adalah antara acara Forex paling dinanti-nantikan. Mesyuarat September tidak terkecuali. 
Rizab Persekutuan akan mengumumkan Kadar Dana Persekutuan dan unjuran ekonomi FOMC pada 21:00 waktu MT, 20 September. Sidang akhbar Pengerusi Fed, Janet Yellen, akan menyusul pada 21:00 waktu MT.  
Pasaran tidak menjangkakan kenaikan kadar, tetapi ia menantikan berita tentang perancangan Fed untuk mengendurkan penyata imbangannya yang besar. Komentar Janet Yellen juga berkemungkinan akan menggerakkan pasaran. 

Serupa

CPI CAD & Jualan Runcit

Kanada akan mengumumkan CPI untuk Oktober dan jualan runcit untuk September pada 15:30 waktu MT, 17 November. Angka-angka ini akan memicu gerakan besar pada CAD.

CPI AS

AS akan mengumumkan angka inflasi pengguna untuk Oktober pada 15:30 waktu MT, 15 November. 

CPI UK

Inflasi Britain semasa berada di atas sasaran 2% Bank Inggeris. Pada September indikator ini adalah 3%, aras tertinggi untuk lebih dari 5 tahun. 

Popular

KDNK Cina & Pengeluaran Perindustrian

Penarafan Global S&P baru-baru ini telah menurunkan penarafan kredit kerajaan China. Kesannya, pasaran akan memberi tumpuan khusus kepada penerbitan data utama China – KDNK dan pengeluaran industri. Data ini akan diterbitkan pada 05:00 waktu MT 19 Oktober. 

Mesyuarat ECB

Para pedagang tidak sabar menantikan mesyuarat Bank Pusat Eropah (ECB) pada 26 Oktober. Badan kawal selia itu akan menerbitkan keputusan dasar kewangannya pada 14:45 waktu MT. President ECB, Mario Draghi, akan mengadakan sidang akhbar pada 15:30 waktu MT. 

Promosi yang akan anda minati

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi