Masa untuk hadiah pedagang ke 10 juta!

Masa untuk hadiah pedagang ke 10 juta!

Kami akhirnya dapat bertemu dengan pedagang ke 10 juta kita dan menyampaikan kepadanya hadiah pilihan beliau. Anda tahu apa yang beliau minta?

Bahagian ini sentiasa membuatkan kami teruja – menyampaikan hadiah kepada pedagang bertuah. Kami ini ceritanya seakan-akan skrip filem.

Pedagang ke 10 juta kita berasal dari Indonesia: Yak Kheng telah berpindah ke Jakarta dari Pontianak. Beliau berkerja di syarikat percetakan skrin, dan wang yang beliau dapat hanya cukup untuk menyara keperluan keluarganya sehari-hari. Seperti kata beliau, Jakarta adalah sebuah kota yang semuanya diniliai dengan wang – jadi beliau pun memikirkan apa caranya untuk mencari wang tambahan.

Tepat pada masanya, rakan lama yang En. Kheng sudah lama tidak dengarkan khabarnya, muncul untuk bercerita tentang Forex dan bagaimana ia cara yang baik untuk mendapatkan pendapatan tambahan. Beliau mencadangkan En. Kheng untuk mendaftarkan akaun di FBS – sungguh tak beliau sangka, ini rupanya tuah besar beliau!

En. Kheng menjadi pedagang ke 10 juta! Dia tidak percaya dengan nasibnya sendiri walaupun ketika Pasukan FBS menelefon beliau. Namun selepas itu, bila dia pergi ke bilik pameran Suzuki bersama dengan Pasukan FBS Indonesia untuk memilih hadiah yang beliau mahukan, beliau mulai sedar ini semuanya benar-benar berlaku. Beliau memilih Suzuki Satria F150 untuk raikan tuahnya sendiri.

"Saya sangat berterima kasih kepada FBS kerana menjadikan impian saya satu kenyataan", kata En. Kheng. "Hadiah ini membuktikan bahawa segalanya yang FBS janjikan adalah benar. Percayalah keajaiban dan tuah itu wujud!". Tahniah buat En. Kheng dan selamat berjaya dengan karier perdagangan beliau! Lihatlah laporan foto dan video kami sekarang!

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera