FBS sedang melepasi garisan 10 juta orang pedagang!

FBS sedang melepasi garisan 10 juta orang pedagang!

Kami sudah sangat hampir mencapai 10 juta orang pedagang dan melihat keluarga pedagang antarabangsa kami berkembang pantas sangat mengujakan kami

Rasanya baru hanya sebulan lalu kami meraikan pedagang kami yang ke-9 juta, tapi kini lihatlah! 10 juta pedagang bukan satu jubli yang calang-calang. Ia sangat bermakna buat kami, kerana bilangan pelanggan yang pantas bertambah ini membuktikan kami telah melakukan kerja dengan baik sekali.

Seperti biasa, kami sedang menantikan pedagang bertuah nombor 10 juta tersebut. Wah, berdebar-debar perasaannya: siapakah gerangannya kali ini? Dari manakah beliau berasal? Apakah yang bakal beliau pinta sebagai hadiah? Kita akan tahu tidak lama lagi!

Tetapi kali ini kami merancang sesuatu yang lain. 10 juta adalah angka yang mengkagumkan – hampir menyaingi populasi Greece atau Singapura. Jadi kami sudah siapkan sebuah kejutan untuk anda semua – teruskan bersama kami jika ingin tahu! Kami akan mendedahkan kejutan tersebut serentak dengan nama pedagang ke-10 juta kita.

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Ketahui lebih lanjut

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera