Mari berkenalan dengan pemenang ‘Dreams Come True’ bulan Julai dari Thailand!

Mari berkenalan dengan pemenang ‘Dreams Come True’ bulan Julai dari Thailand!

Pemenang bulan ini, Pn. Sureerut Haritawen, telah menzahirkan impian beliau yang sangat menyentuh perasaan kami – bekalan persekolahan untuk dua orang anaknya. Kami harus bertindak!

Pn. Sureerut Haritawen tinggal di Nakhon Pathom, Thailand, dan berkerja sebagai seorang pembantu rumah. Kini sudah tiba masa untuk dua orang anaknya bersekolah, tetapi untuk menyediakan semua keperluan persekolahan adalah mencabar bagi beliau. Jadi bila dia mengetahui tentang peraduan FBS "Dreams Come True", beliau tahu apa yang beliau mahukan – dan apalah daya kami untuk menolehkan wajah kami dari beliau! Sebaik sahaja beliau menuliskan komen beliau di laman Facebook kami, pasukan dari pejabat Thai kami bergegas menuju ke pintu rumah beliau dengan semua keperluan persekolahan yang diperlukan oleh anak-anaknya! Ibu muda ini sangat gembira, beliau tidak mampu menahan air matanya.

Pn. Sureerut Haritawen percaya pendidikan dan persekolahan adalah sangat penting. "Keluarga saya besar. Kami tidak ada banyak wang untuk keperluan sekolah seperti ini. Tetapi kini, anak-anak saya boleh ke sekolah, dan saya sangat berterima kasih kepada FBS!"

Walaupun beliau tidak pernah berdagang sebelum ini, Pn. Sureerut Haritawen fikir berdagang adalah cara yang bagus untuk mencari pendapatan tambahan, namun ia menuntut banyak pembelajaran.

Kami ucapkan tahniah untuk Pn. Sureerut Haritawen dan anak-anaknya. Semoga mereka mendapat kejayaan!

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera