Dreams Come True: Kursus Pengaturcaraan Untuk Seorang Siswa

Dreams Come True: Kursus Pengaturcaraan Untuk Seorang Siswa

Pemenang peraduan "Dreams Come True" bulan September bernama Riboy Putra Jumara, seorang siswa ekonomi dan pencinta IT dari Indonesia. Beliau tinggal di Bandar Lampung bersama ibu bapa dan 3 orang adik-beradik beliau dan menghadiri kuliah di Universiti Lampung di mana beliau mengambil jurusan percukaian, sambil menyimpan suatu cita-cita.

"Impian saya adalah untuk mengambil kursus pengaturcaraan komputer dan menjadi seorang jurutera pengaturcaraan supaya suatu hari nanti saya boleh menyandang jawatan yang baik dan membuatkan ibu bapa saya bangga. Namun saya masih belum dapat menjadikan impian ini satu kenyataan kerana saya tidak mampu untuk membiayai yurannya yang mahal

Kami percaya pendidikan adalah pelaburan yang terbaik. Kami berasa senang hati dapat membantu anak muda ini mencapai impiannya dan menaja kursus pengaturcaraan web untuk beliau, dan melengkapkannya dengan set gajet Microsoft Surface. Kami berharap, dengan ilmu pengetahuan baru dan gajet baru, beliau akan menjadi seorang pengaturcara profesional seperti yang beliau idamkan. Oleh kerana pemenang kita turut berdagang, kami percaya masa depan yang cerah akan menjelma dalam hidup beliau lebih cepat dari yang beliau jangkakan!

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera