Syarikat FBS diiktiraf sebagai "Broker terbaik di Timur Tengah"!

Syarikat FBS diiktiraf sebagai "Broker terbaik di Timur Tengah"!

Pelanggan yang dihormati! Kami gembira untuk memberitahu anda bahawa syarikat FBS telah pulang dari Persidangan dan Ekspo Kewangan Arab ke-8,  2015, di mana kami bertindak sebagai penaja emas, dengan piala  "Broker tahunan di Timur Tengah"! Kami telah menjadi yang terbaik di rantau ini dan ianya amat penting bagi kami untuk kali keempat sudah, tetapi gelaran broker tahunan ini telah diberikan kepada kami untuk kali pertama! Bagi kami, ia adalah khas dan anugerah yang sangat penting!

Pameran ini berlangsung di Al Khobar, pusat industri minyak yang paling penting di Arab Saudi, pada 16 dan 17 Oktober FBS telah mengambil bahagian yang paling aktif dalam acara itu. Para pelawat mempunyai peluang untuk bercakap dengan pakar-pakar FBS, menguji perkhidmatan baru eksklusif kami dan bertanya soalan-soalan mereka. Kami juga telah menyediakan promosi istimewa dan hadiah yang bernilai untuk tetamu! Kita membuat cabutan tiga hadiah sebanyak $ 1000 dan kad bonus di ekspo itu.

FBS kerap mengambil bahagian dalam pameran antarabangsa dan menjadi tuan rumah acara sendiri untuk berkomunikasi dengan pelanggan secara bersemuka dan membentangkan perkhidmatan kepada penonton yang ramai. Kami melakukan segala-galanya untuk menyempurnakan permintaan anda ianya dan melebihi semua jangkaan!

Timur Tengah adalah salah satu tempat tumpuan utama bagi syarikat . Dan kami sangat berbangga kerana telah menerima anugerah baru untuk kepimpinan di rantau ini. Banyak pencapaian baru dan kemenangan telah dikeluarkan!

Berjaya dengan FBS!

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Ketahui lebih lanjut

Notis pengumpulan data

FBS menyimpan rekod data anda untuk mengoperasikan laman web ini. Dengan menekan butang "Terima", anda menyetujui Polisi Privasi kami.

Follow kami di Facebook

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Permohonan panggil balik seterusnya untuk nombor telefon ini
boleh dilakukan dalam dalam 00:30:00

Jika anda mempunyai isu yang perlu disegerakan, sila hubungi kami menerusi
Live Chat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Jangan bazir masa anda – pantau bagaimana NFP mempengaruhi dolar AS dan kaut keuntungan!

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera