FBS diberi anugerah Broker Paling Berpotensi 2018

FBS diberi anugerah Broker Paling Berpotensi 2018

FBS mencuri perhatian di anugerah broker terbaik FXEmpire – kali ini, kami telah diberikan anugerah sebagai Broker Paling Berpotensi 2018 oleh FXEmpire, sebuah portal kewangan yang terkenal di seluruh dunia.

Berikut dapatan FXEmpire tentang kami di rumusan penganugerahan:

“Dengan insuran deposit percuma, pelbagai pilihan aset, leveraj sehingga 3000 kali, dan spread yang sangat tipis, FBS terserlah tahun ini sebagai Broker Forex Paling Berpotensi 2018. Laman web mereka sangat menyenangkan dan platform mereka sangat laju dan mudah digunakan berbanding semua pesaing lain”.

Penerimaan anugerah ini adalah sebuah penghormatan besar buat syarikat. Ia mengiktiraf kecemerlangan dan inovasi kami di antara broker-broker terbaik. Kami mendahului 20,000 calon lain, yang membuktikan prestasi dan penghargaan pelanggan tahap tertinggi.

Terima kasih kerana memilih FBS! Ia adalah satu kemuliaan yang besar untuk kami dapat berkerjasama dengan berjuta pedagang dari seluruh dunia setiap hari dan berkongsi kelebihan kami bersama mereka – Program insurans deposit percuma, promosi-promosi bermanfaat, bonus dan perkhidmatan yang boleh dipercayai.

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Ketahui lebih lanjut

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera