FBS mengadakan latihan seminar di Vietnam!

FBS mengadakan latihan seminar di Vietnam!

Pelanggan yang dihormati!

Kami ingin memaklumkan kepada anda bahawa seminar yang sangat penting dan menarik telah dianjurkan oleh syarikat FBS di Vietnam pada 5 September, 2015. Majlis tersebut telah diadakan di Bandar Ho Chi Mihn dengan kerjasama Vietstock.

Program seminar terdiri daripada tiga bahagian, setiap daripada mereka secara menyeluruh meliputi topik tertentu. Selain program latihan, ada peraduan dengan hadiah untuk pemenang.

Dalam bahagian pertama seminar itu, pihak bercakap mengenai syarikat FBS dan kelebihannya yang disediakan untuk semua pedagang yang bekerja dengan kami. Ucapan itu diikuti dengan peraduan khas untuk pedagang-pedagang dan 10 yang bertuah memenangi hadiah-hadiah yang berharga.

Bahagian kedua diteruskan oleh perunding pelaburan Phan Dũng Khánh menyampaikan syarahan terperinci tentang Forex, mengumumkan ciri-ciri utama dan rahsia pasaran. Dalam bahagian ketiga, penganalisis Nguyễn Minh Quang bercakap mengenai keadaan semasa peristiwa dalam ekonomi dan cara-cara pelaburan. Hasilnya, penonton mendapat pelbagai ilmu berharga yang mencukupi untuk mencapai kejayaan.

Semua tetamu seminar mempunyai peluang yang unik bukan sahaja belajar maklumat yang berguna tentang pasaran tetapi juga bertanya soalan mereka sendiri. Pedagang dan pelabur terlibat sepenuhnya dalam perbincangan dan mendapat semua jawapan yang mereka perlukan.

Acara ini dianjurkan secara percuma, yang ditaja oleh syarikat FBS. Ia berjaya menghimpunkanl sekitar 90 peserta dan setiap daripada mereka mendapat pengetahuan praktikal daripada seminar ini.

FBS sentiasa bersemangat untuk memenuhi keperluan pelanggannya dan sebab itu, kita kerap menganjurkan latihan dan analisis seminar yang penting untuk pedagang-pedagang  mencapai kejayaan yang sebenar!

FBS sentiasa di sisi anda!

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Ketahui lebih lanjut

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera