FBS menyambut 9 tahun ia menerajui dunia

FBS menyambut 9 tahun ia menerajui dunia

Dengan rasa bangga, kami ingin mengumumkan bahawa FBS sedang menyambut ulangtahunnya yang ke-9! Sejak dari awal lagi, syarikat telah beriltizam untuk membangunkan sebuah perkhidmatan yang mampu bersaing untuk menjadi yang terunggul dari kalangan pesaing yang terbaik. Pada masa ini, kami adalah pemain pasaran yang berkuasa dan disokong oleh 6,000,000 pedagang Forex dari serata dunia.

Kami sangat-sangat menghargai kepercayaan anda dan kesetiaan yang memungkinkan semua ini, dan mahu anda menyertai kami pada hari penting ini – sertai promosi khas ulangtahun kami "FBS: 9 tahun menerajui dunia" dan terima hadiah-hadiah fantastik!

Apa yang anda perlu lakukan adalah kongsikan kepada dunia sedikit ucapan selamat dan beritahu mengapa anda sukakan FBS, postkan ia di profil Facebook anda, dan terima hadiah tunai yang terjamin atau salah satu gajet canggih (termasuk peranti Apple dan Samsung terkini, drone yang ohsem, dan lain-lain hadiah khas ulangtahun).

Promosi ini terbuka untuk semua – maju terus ke Laman Peribadi anda untuk ketahui butiran penyertaan, dan jadi seorang peneraju bersama FBS!

DAPATKAN HADIAH ANDA

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Ketahui lebih lanjut

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera