FBS menyantuni pemenang mutlak peraduan iPartner

FBS menyantuni pemenang mutlak peraduan iPartner

Keseluruhan Pasukan FBS ternanti-nanti bilakah beliau akan berkunjung, dan akhirnya beliau hadir jua! Kali ini kami menyambut En. Zhang Chen – rakaniaga kami dari China yang berjaya meraih 3025 mata dan akhirnya menjadi peserta paling berjaya di sepanjang 3 pusingan pertandingan iPartner.

Pasukan FBS gembira dapat bertemu sendiri En. Zhang Chen dan telah membawa beliau bersiar-siar – kami mulakan dengan pejabat broker terbaik di dunia, kemudian kami bawa tetamu kesayangan kami ini mencuci mata di sekitar kota indah Saint Petersburg. En. Zhang Chen agak kagum dengan apa yang beliau telah lihat dan teruja untuk datang kembali suatu hari nanti bersama keluarganya.

En. Zhang Chen bukanlah baru di dalam industri ini - beliau mengenali Forex sudah 7 tahun: pada mulanya beliau sedang mencari broker yang baik dan mempunyai persyaratan yang bagus untuk para pelanggannya sambil beliau sendiri masih lagi berkerja sebagai seorang pengurus bank. 2 tahun lalu beliau secara tidak sengaja mengenali FBS dan merumuskan bahawa pencarian beliau untuk broker ideal telah pun berakhir. Sekarang beliau juga merupakan rakaniaga FBS yang berjaya: 30 pelanggan beliau telah memenangi iPhone sepanjang pertandingan iPartner.

En. Zhang Chen memberitahu kami, FBS ada segalanya yang diperlukan untuk berdagang dengan menguntungkan: promosi menarik, komisyen rakaniaga yang bagus, pembayaran yang memudahkan termasuk WeChat, AliPay dan UnionPay China, dan juga spread dari 0 pip dan leverage sehingga 1:3000.

Lantas, berdagang bersama FBS dan menyertai peraduan-peraduan kami adalah cara yang baik, bukan sahaja untuk menghasilkan wang, tetapi untuk mendapat pengalaman yang sukar dilupakan di samping jalinan muhibah sebuah komuniti yang erat. Ikuti PERADUAN DAN PROMOSI kami, sertai keluarga besar FBS dan dapatkan layanan terbaik sebagai inspirasi usaha masa depan anda! Buat masa ini - tahniah kami ucapkan kepada En. Zhang Chen! Perhatikan ruangan ini untuk medapatkan berita selanjutnya tentang lawatan beliau.

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Ketahui lebih lanjut

Notis pengumpulan data

FBS menyimpan rekod data anda untuk mengoperasikan laman web ini. Dengan menekan butang "Terima", anda menyetujui Polisi Privasi kami.

Follow kami di Facebook

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Permohonan panggil balik seterusnya untuk nombor telefon ini
boleh dilakukan dalam dalam 00:30:00

Jika anda mempunyai isu yang perlu disegerakan, sila hubungi kami menerusi
Live Chat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Jangan bazir masa anda – pantau bagaimana NFP mempengaruhi dolar AS dan kaut keuntungan!

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera