Sorotan pesta pedagang Indonesia

Sorotan pesta pedagang Indonesia

Pada 24 Ogos, Pasukan FBS telah meraikan kejayaan dan kebebasan kewangan di Parti Pedagang Indonesia bersama-sama para pedagang dan rakaniaga tempatan. Ia pesta yang tidak dapat kami lupakan – diadakan di hotel 5 bintang yang menawan, The Stones Hotel, di Legian, Bali, menjadi tuan rumah kepada para pedagang dan rakaniaga FBS yang penuh keterujaan dari seluruh Indonesia.

Dengan senang hati, boleh kami katakan ia salah satu acara FBS yang paling mengkagumkan setakat ini: para tetamu menikmati peluang beramah mesra, menyaksikan persembahan live, set fotografi, potret karikatur, juadah lazat, dan syarikat yang hebat.

Persembahan artis kegemaran Indonesia, Rio Febian, Rossa dan Bunga Citra Lestari telah menggegarkan majlis: mereka telah berswafoto bersama hadirin, menyanyi bersama dan telah memabntu kami mencari pemenang cabutan bertuah untuk 14 hadiah gajet tercanggih.

Hadiah utama, Mazda Hoki baru yang berkilau, dimenangi En. Karim Abidin dari Makassar yang datang ke pesta dengan tekad teguh untuk memenangi kereta tersebut. Sekali lagi, telah menjadikan impian seseorang sebuah kenyataan. Kami akan menghantar kereta Mazda baru En. Abidin ke kampung halamannya di Makassar tidak lama lagi - nantikan maklumat selanjutnya!

Sertai kami di lain kali untuk menjadi bertuah dan gembira seperti para pedagang dan rakaniaga kami dari Indonesia

Perhatian! Permohonan untuk ganti rugi tiket pesta pedagang diterima sehingga 1 Oktober 2017

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera