FBS TELAH MENUNAIKAN IMPIAN YANG PALING ISTIMEWA DI BULAN FEBUARI

FBS TELAH MENUNAIKAN IMPIAN YANG PALING ISTIMEWA DI BULAN FEBUARI

Pemenang bulan Febuari peraduan “Dreams come true” FBS, En. Samir Ahmad Meshal dari kota Banha di Qalyubia, Mesir, adalah contoh hebat semangat perdagangan sejati. Beliau telah meminta sebuah papan tanda untuk kedainya agar dapat menarik pelanggan-pelanggan baru dan mengembangkan bisnesnya. Ini menyerlahkan kematangan dan iltizam beliau untuk maju dan membangun, bukannya sekadar mahu menantikan pemberian percuma.

En. Samir Ahmad Meshal mengusahakan sebuah kedai optik di Mina Al-Amh, di wilayah Al-Shariah di mana beliau menjual kaca mata. Beliau mengakui bahawa dia pernah mengetahui tentang FBS, namun tidak pernah cuba berdagang. Papan tanda lama kedai itu sangat tidak mengesankan, dan bila dia menemui peraduan “Dreams come true”, sebuah papan tanda baru adalah perkara pertama yang terlintas di kepala beliau.

"Selepas menang, saya ditanya: "Mengapa kamu tidak minta sahaja sebuah kereta atau rumah?", saya katakan bahawa impian saya memang untuk memiliki papan tanda… saya perlukannya untuk kerja saya. Inilah gaya berfikir saya", kata sang pemenang kita. Nah, inilah semangat yang kita cari! Kami setuju bahawa hal yang ringkas seperti papan tanda mampu mendatangkan perbezaan yang ketara, membawa pelanggan-pelanggan baru serta meningkatkan jualan justeru pendapatan.

"Saya tidak ada pengalaman berkaitan Forex, tetapi saya benar-benar mahu tahu lebih lanjut mengenainya. Saya mahu berkerja dengan FBS di masa hadapan kerana kredibilitinya", ujar En. Meshal lagi. Dengan pendekatan sebegini, tidak ragu-ragu lagi beliau akan berjaya di dalam pasaran dalam sekelip mata.

Selamat maju jaya dan seribu tahniah!

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Ketahui lebih lanjut

Notis pengumpulan data

FBS menyimpan rekod data anda untuk mengoperasikan laman web ini. Dengan menekan butang "Terima", anda menyetujui Polisi Privasi kami.

Follow kami di Facebook

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Permohonan panggil balik seterusnya untuk nombor telefon ini
boleh dilakukan dalam dalam 00:30:00

Jika anda mempunyai isu yang perlu disegerakan, sila hubungi kami menerusi
Live Chat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Jangan bazir masa anda – pantau bagaimana NFP mempengaruhi dolar AS dan kaut keuntungan!

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera