Sekali lagi FBS meraikan kejayaannya, kali ini di Yangon, Myanmar.

Sekali lagi FBS meraikan kejayaannya, kali ini di Yangon, Myanmar.

Pada 28 Mei 2017, FBS telah menganjurkan Grand Event untuk para pedagang dan rakaniaganya. Hadirin disambut dengan persembahan alu-aluan oleh ahli silap mata dan badut-badut. Gadis-gadis FBS menyantuni para hadirin dan berfoto bersama mereka. Seperti biasa, acara dimulakan dengan presentasi FBS, ada banyak berita menarik hendak disajikan! CEO FBS pula mempunyai kejutan istimewa untuk pemenang Dreams Come True. En. Kyaw Khaing telah meminta sesuatu yang boleh memberikan beliau tuah, FBS telah menyediakan sebuah syiling emas tulin dan menghadiahkannya kepada beliau di majlis itu. Kami berharap hadiah unik ini akan membawa tuah, kegembiraan dan dagangan-dagangan menguntungkan kepada En. Kyaw Khaing. 😉

Para hadirin juga telah menerima gajet-gajet hebat, FBS membuat cabutan bertuah untuk telefon pintar iPhone 7 dan Samsung Galaxy S8, laptop gaming MSi, tablet-tablet Acer Predator, dan hadiah utama sebuah TV Pintar Panasonic Ultra HD 4K 65". Pastinya, dengan gajet-gajet baru berteknologi tinggi ini para pelanggan kami akan berdagang dengan lebih selesa dan efisien.

Bahagian yang lebih menarik – acara hiburan! Kali ini FBS menjemput 3 orang bintang untuk menjadikan parti benar-benar hebat. Duo komedi popular, Khin Hlaing & Dain Daung, telah memberikan persembahan yang sungguh kelakar dan menceriakan. Biduanita anggun Ni Ni Khin Zaw telah memukau dengan menari dan menyanyi bersama para hadirin. Raja di malam itu pula adalah Myanmar Pyi Thein Tan - beliau tampil sungguh glamor dan bergaya seperti biasa dan melalui persembahannya semua orang telah dihiburkan dengan lagu-lagu tradisi Myanmar.

Setelah mendaptkan pengalaman positif ini, FBS Grand Event pasti akan kembali ke Myanmar, pastinya!Terima kasih Yangon, ia sungguh menakjubkan!

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera