Acara Terbesar FBS membawa kekaguman di Bangkok!

Acara Terbesar FBS membawa kekaguman di Bangkok!

21 Januari merupakan hari yang amat penting bagi Syarikat FBS. Malam Sabtu itu, kami telah mengadakan Acara Terbesar pertama kami untuk pedagang dan rakan kongsi di Thailand. Untuk mengatakan kami telah teruja pada masa ini, tiada apa untuk dikatakan, tetapi hasilnya, ia adalah parti yang paling menyeronokkan! 

Majlis berlangsung di salah sebuah hotel yang paling indah, Pullman Bangkok Grande Sukhumvit. Acara telah bermula di lobi, di mana juru animasi professional dan gadis-gadis cantik telah menghiburkan himpunan tetamu. Tempat menjadi sesak dalam masa beberapa minit, tidak menghairankan sekiranya acara telah habis ditempah.

Pengurusan atasan FBS telah tiba ke majlis ini untuk mengatakan terima kasih kepada pedagang Thai dan rakan kongsi kerana memilih FBS sebagai broker pilihan. Semua orang sangat mesra dan teruja untuk melihat apa yang FBS telah sediakan untuk mengejutkan pelanggan mereka. Ianya bernilai menyebut bahawa semua tetamu adalah amat berbeza – lelaki dan wanita di semua peringkat umur dan pendapatan tetapi semua bersatu dengan kerja kegemaran mereka – berdagang dengan FBS.

Mereka telah berkomunikasi, rangkaian dan membuat gambar dengan sukacitanya, seperti satu keluarga besar FBS. Dewan cantik Pullman Bangkok Grande Sukhumvit sangat cemerlang dihias melengkapkan suasana pada malam itu. Perbentangan syarikat dan ucapan dari pengurusan teratas bercampur dengan persembahan muzik dan tarian jadi masa berlalu pun terlalu cepat. 

Dari kata-kata tetamu, prestasi tarian Tradisional dan Tangan Seribu Buddha adalah benar-benar mengagumkan. Persembahan malam yang mana semua orang mempunyai tip di hujung kerusi mereka adalah Kratae - Kratai Rsiam! Bukan sahaja mereka penyanyi yang cantik, tetapi penari dan pelawak yang hebat! 

Dan tentu saja, paling menyentuh adalah masa acara cabutan hadiah. FBS telah menyediakan banyak hadiah-hadiah mewah untuk tetamu dan mereka yang bertuah meninggalkan parti itu dengan iPhone baru, iPads bahkan MacBook Pro dan iMac! Ia adalah benar-benar menyeronokkan untuk menonton muka gembira para pemenang dan mendengar kata-kata kesyukuran mereka. 

Sekali lagi kami ingin mengucapkan terima kasih kepada pedagang yang dihormati dan rakan kongsi kami untuk malam hebat tersebut, yang tidak boleh berlaku tanpa sokongan anda! Mari kita ulangi lagi pada tahun hadapan! Setia dengan FBS! 

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera