FBS telah menyertai Invest Fair 2018 Singapura

FBS telah menyertai Invest Fair 2018 Singapura

Pada 25 dan 26 Ogos, FBS telah menyertai Invest Fair 2018 di Singapura. CEO, COO dan para rakaniaga FBS telah berada di expo tersebut. Perwakilan kami juga menikmat masa-masa mereka di sana, berkongsi maklumat berguna tentang kelebihan FBS, Forex dan perdagangan kepada para pengunjung. Tidak ketinggalan juga, pelbagai cenderahati dan sesi bergambar bersama!

Para pengunjung telah menunjukkan minat yang tinggi terhadap CFD, perdagangan Crypto, promosi dan program Rakaniaga. Seksyen Analitik FBS dan FBS CopyTrade menjadi fokus penerangan: ramai orang telah menyertai FBS kerana mereka dapat melihat potensi dan manfaat yang kami berikan kepada para pedagang – baik yang baru mahu pun yang berpengalaman. FBS CopyTrade ternyata adalah rangkaian sosial yang ditunggu-tunggu oleh semua – dan kami dengan gembiranya mensajikannya kepada para pelanggan kami!

FBS dengan rasa berbesar hati mengucapkan selamat datang kepada para pedagang dan rakaniaga baru ke keluarga antarabangsa kami! Terima kasih, Singapura. Kita berjumpa lagi di lain kali!

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Ketahui lebih lanjut

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera