Rakaniaga terhandal akan melancong ke Saint Petersburg!

Rakaniaga terhandal akan melancong ke Saint Petersburg!

Kami berbesar hati hendak mengumumkan telah bermulanya pertandingan untuk para rakaniaga, yang paling digemari ramai – iPartner 7 plus!

Apa ertinya? Ia bermakna kami memberikan anda peluang untuk memenangi hadiah-hadiah menakjubkan: iMac 21.5-inci dengan paparan Retina 4K 1TiB, MacBook Air 13-inch 1.6GHz 256 Gb, iPhone 7 Plus 128 Gb dan lawatan ke Saint Petersburg, Russia.

Apa yang anda perlu lakukan untuk menang? Hampir tiada apa-apa pun – tarik sebanyak mungkin pelanggan baru, dorong mereka untuk mendeposit dan berdagang bersama FBS. Lebih banyak pedagang – lebih markah – lebih peluang untuk menang. Bagus sekali, bukan?

Dan yang paling penting sekali – Rakaniaga yang mengumpul paling banyak mata bagi 3 peraduan terakhir (iPartner sebelum ini, iPartner 7 dan iPartner 7 Plus sekarang ini) akan memenangi pakej lawatan ke ibu pejabat FBS di Saint Petersburg, Russia. Jika anda sudah pun menyertai pusingan sebelum ini, inilah peluang anda untuk merebut hadiah VIP, lawatan ke kota yang paling menarik di dunia!

Ayuh! Lekas ambil bahagian!

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera