Buruh Dan Isteri Terima Mesin Basuh Di Peraduan Dreams Come True

Buruh Dan Isteri Terima Mesin Basuh Di Peraduan Dreams Come True

Pada bulan Disember 2018, kami telah menunaikan impian seorang buruh dan pedagang pemula baru dari Cilegon, Indonesia, bernama Depi Sandi. Beliau mahu membuatkan isteri beliau gembira dengan menghadiahkannya sebuah mesin basuh agar isterinya tidak lagi perlu mencuci dengan tangan. Kami berpendapat impian ini wajar ditunaikan. Pasukan perwakilan Indonesia FBS telah melawat keluarga beliau untuk mengucapkan tahniah atas kejayaan beliau dan menyampaikan kepada mereka sebuah mesin basuh baru.

En. Sandi mengatakan beliau telah membuka akaun "Bonus $50" pada tahun 2018 dan telah berjaya menghasilkan keuntungan sebanyak $48. Beliau terus berdagang dengan FBS bila rakannya (yang juga seorang pedagang FBS) memberitahu beliau tentang promosi "Dreams Come True" – sebuah peluang unuk untuk menjadikan apa-apa impian anda satu kenyataan jika ia bermakna dan ikhlas. Dan itulah yang beliau lakukan – beliau tahu bahawa isteri beliau yang sedang bunting menghadapi kesukaran untuk mencuci pakaian secara manual dan memerlukan bantuan.

Mudah-mudahan, perkakas rumahtangga ini akan membantu mereka mempunyai lebih banyak masa untuk dihabiskan bersama dan menginspirasikan pasangan muda ini untuk meneroka usaha baru dalam kehidupan.

Tahniah!

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Ketahui lebih lanjut

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera