Laporan amal Ihsan

Laporan amal Ihsan

FBS berbesar hati menjadi institusi perubahan sosial yang positif, membawa kebahagiaan kepada mereka yang kurang bernasib baik dan membuat mereka tersenyum. Berapa banyak anak-anak dan orang dewasa di seluruh dunia yang masih memerlukan perhatian dan bantuan? Terlalu banyak. Kami gembira untuk menyokong sekurang-kurangnya sebahagian daripada mereka - semua dengan bantuan pedagang yang kita cintai.
Pada bulan Ramadan yang mulia ini, beribu-ribu orang dari seluruh dunia Islam menyumbang kepada badan amal dengan berdagang pada akaun bonus khas dan menderma wang. Bersama-sama kita berjaya mengumpul lebih $20 000. Dan sudah tentu, semua wang ini disalurkan kepada badan kebajikan.
Antara yang mendapat manfaat daripada bantuan kami adalah Hospital Kanser Kanak-Kanak Mesir 57.357, Tunisia Charity, Ikha'a, Rumah Kebajikan Nurul Hasanah, Panti Asuhan Nurul Amal dan Panti Asuhan Tunas Melati.
Senyuman di wajah anak-anak adalah ganjaran yang terbaik untuk kita.
Marilah kita mengucapkan terima kasih kepada semua yang mengambil bahagian dalam promosi Ihsan untuk membuat kehidupan mereka sedikit lebih baik. Terdapat begitu banyak yang boleh kita lakukan - dan akan akukan bersama-sama!

 

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera