Laporan dari Traders Fair And Gala Night

Laporan dari Traders Fair And Gala Night

Pada 3 Febuari, FBS menyertai acara kewangan terbesar di Thailand - Traders Fair And Gala Night – yang menampilkan para pedagang, penceramah terbaik, syarikat-syarikat, aneka hiburan, bufet Thai yang lazat, dan acara istimewa yang eksklusif.

Kita benar-benar telah menggegarkan acara tersebut! Gerai ekspo FBS menjadi salah satu tarikan utama kerana kami telah membuat beberapa tawaran yang tidak mampu ditolak oleh para pedagang Thailand, termasuk pemberian hadiah motorsikal KAWASAKI NINJA 250 yang ditaja oleh FBS! Saksikan bagaimana FBS menebar pesona dan membuat pedagang-pedagang Thailand bergetar penuh keterujaan!

En. Jirapat Wisetsil adalah pelawat yang paling bertuah – beliau telah memenangi motorsikal tersebut dan jelas terpancar di wajahnya beliau orang yang paling gembira di acara tersebut. Harapan kami, beliau akan mengingati hari ini sebagai inspirasi besar untuk menjadikan impiannya satu kenyataan.

Selain dari itu, para pelawat gerai FBS juga telah mempelajari bagaimana hendak membuat langkah pertama dengan broker itu, berswafoto dengan model-model, dan telah mendapati bahawa mereka boleh mendapatkan bonus $50 percuma untuk bermula di Forex tanpa pelaburan sebenar. Para pelawat sangat teruja hendak mendapatkan cenderahati berjenama yang diberikan percuma dan telah menikmati laporan analitik terperinci yang disampaikan oleh penganalisa FBS Kritsada Sengriab di Dewan Seminar.

Apa yang terbaik dari acara tersebut adalah semangat komuniti yang kuat yang terzahir – ribuan pengunjung dari serata Thailand telah berhimpun bersama untuk membincangakn trend, berkongsi pengalaman dan mencari prospek. Terima kasih, Thailand, ia sukar untuk dilupakan.

Lihatlah foto-foto dari acara itu, semoga anda dapat merasakan kegembiraan kami dan memperoleh inspirasi daripadanya!

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Ketahui lebih lanjut

Notis pengumpulan data

FBS menyimpan rekod data anda untuk mengoperasikan laman web ini. Dengan menekan butang "Terima", anda menyetujui Polisi Privasi kami.

Follow kami di Facebook

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Permohonan panggil balik seterusnya untuk nombor telefon ini
boleh dilakukan dalam dalam 00:30:00

Jika anda mempunyai isu yang perlu disegerakan, sila hubungi kami menerusi
Live Chat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Jangan bazir masa anda – pantau bagaimana NFP mempengaruhi dolar AS dan kaut keuntungan!

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera