Peraduan Dreams Come True: Sebuah Mesin Kopi Untuk Pertukaran Karier

Peraduan Dreams Come True: Sebuah Mesin Kopi Untuk Pertukaran Karier

Kenali Maged Malak, pemenang peraduan Dreams Come True bulan Jun. Beliau tinggal di Kaherah, Mesir, dan sebelum FBS buat beliau percaya dengan keajaiban, hidup beliau tidak sama seperti sekarang.

“Saya pernah berkerja di kilang bersama ayah saya selain dari berkerja syif di sebuah kafe dari masa ke semasa. Sehingga pada satu masa, saya sedari bahawa saya juga boleh membuka kedai kopi saya sendiri,” kata beliau.

Mujurlah selepas beliau terfikirkan idea tersebut, Maged Malak tidak berputus asa mengenainya dan mencuba nasib beliau. Biar pun tidak mempunyai apa-apa pengalaman dalam perdagangan, beliau terbaca mengenai peraduan kami di Facebook secara kebetulan dan tanpa membuang masa telah berkongsi cita-cita beliau tentang kebebasan kewangan. Kami tidak mampu menolak impian beliau kerana di FBS kami meniupkan inspirasi ke jiwa orang ramai agar berani mengubah kehidupan mereka, percaya dengan kemampuan diri, dan merancang untuk masa hadapan.

Jadi kami hantarkan sebuah mesin kopi kepada beliau, dan bisnes beliau mulai menjadi realiti. Beliau kini seorang usahawan yang bukan sahaja positif dengan potensi kedai kopi beliau tetapi juga ingin cuba berdagang untuk menambah pendapatan.

Nikmati kehidupan, berkerjalah untuk impian anda, dan FBS akan ada di samping anda jika anda perlukan sedikit bantuan untuk menjadikanya satu kenyataan!

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera