Pesakit Hospital Kanser Kanak-kanak 57357 menerima hadiah ihsan pedagang FBS

Pesakit Hospital Kanser Kanak-kanak 57357 menerima hadiah ihsan pedagang FBS

Promosi amal dari FBS walaupun belum berakhir lagi tetapi telah mula melakukan perkara baik! Pada 11 Jun 2016 pekerja FBS dan sukarelawan melawat Hospital Kanser Kanak-kanak 57357 di Mesir. Mereka tidak datang dengan tangan kosong - mereka membawa pesakit muda dengan mainan.

Hadiah ini telah dibeli menggunakan dana yang dikumpul semasa promosi "Ihsan". Lebih daripada 70 kanak-kanak menerima hadiah.

Juga, dana dikumpul semasa promosi ini telah dikemukakan kepada badan-badan kebajikan. Dana ini akan digunakan untuk rawatan untuk kanak-kanak dengan pelbagai jenis keadaan onkologik dan untuk rawatan penyelidikan dan pencegahan di kawasan ini.

Pelanggan yang dihormati! Kami mengucapkan terima kasih kerana mengambil bahagian secara aktif dalam promosi "Ihsan" dan menderma! Usaha anda membolehkan kami untuk mengumpul sejumlah besar wang untuk membantu mereka yang memerlukan. Wajah-wajah riang kanak-kanak yang menerima hadiah adalah pencapaian Anda!

Promosi amal "Ihsan" akan berakhir tidak lama lagi, tetapi anda masih mempunyai peluang untuk mengambil bahagian dan berbuat baik.

Ini adalah salah satu daripada perbuatan baik yang telah dibawa ke dalam kehidupan dengan wang yang dikumpul semasa promosi "Ihsan". Tidak lama lagi kita akan melaporkan hasil promosi ini dan melancarkan yang baru. Ikuti berita di laman web kami!

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera