Ramadan untuk Amal Kebajikan

Ramadan untuk Amal Kebajikan

Pada 6 Mei, bulan suci Ramadan akan menjelma lagi, membawakan kedamaian dan menyegarkan semula rohani Muslimin dan Muslimat. Ia waktu yang amat istimewa bagi setiap tahun di mana kita akan bermuhasabah diri dan memikirkan tentang mereka di sekeliling kita yang memerlukan sedikit bantuan.

Hari ini FBS memulakan sebuah promosi kebajikan. Apabila anda anda membuka akaun Ramadan, keseluruhan $100 yang anda depositkan ke dalam akaun itu akan ditingkatkan sebanyak 300%. Bagi setiap $100 anda akan mendapat $400!. Wang yang kami perolehi dari urusniaga anda yang menguntungkan (spread dan komisen IB) akan dikreditkan kepada organisasi-organisasi kebajikan di Indonesia, Malaysia dan negara-negara Arab.

Promosi Ramadan adalah wadah untuk anda berdagang dengan bermakna: bersedekah dan cakna terhadap mereka yang kurang bernasib baik.

Anda boleh mendaftar untuk promosi ini mulai dari 29 April. Tempoh waktu untuk berdagang adalah dari 6 Mei sehingga 7 Jun.

Sambil meluangkan masa bersama orang tersayang di bawah sinaran pelita Ramadan, manfaatkan peluang anda untuk menjadi insan yang lebih baik dengan bersyukur dan bermurah hati! Mari kita lakukannya bersama-sama – berdaganglah untuk membantu mereka yang memerlukan.

Sertai untuk membantu

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera