Semak aktiviti amal yang anda adalah sebahagian daripadanya

Semak aktiviti amal yang anda adalah sebahagian daripadanya

Satu hadiah dari FBS untuk Tahun Baru - kata-kata penghargaan daripada orang di seluruh dunia! Pelbagai bangsa yang berbeza mengucapkan terima kasih kepada anda dalam bahasa ibunda mereka.

Jika ia bukan untuk anda, kami tidak akan mampu untuk membantu begitu ramai orang yang memerlukan!
Berbuat baik bersama-sama

FBS - syarikat antarabangsa, masyarakat dari seluruh dunia bekerja dengan kami. Kita tidak boleh bersikap acuh tak acuh.
Menyelamatkan orang dari jerebu - untuk beberapa bulan, penduduk di Indonesia diselubungi oleh jerebu akibat kebakaran hutan. Jerebu mengancam kesihatan dan kehidupan penduduk di Indonesia dan negara sekitar - Singapura, Malaysia dan Thailand. Seperti bencana besar-besaran halangan mengancam iklim di seluruh dunia. Lebih daripada $ 10 000 telah dihantar untuk membantu mangsa.

Program Amal di bulan Ramadhan - dalam masa satu bulan FBS menghantar semua keuntungan dari akaun bonus Ramadhan kepada pertubuhan amal. Oleh itu $ 57 659 berjaya dikumpulkan. Dana itu dipindahkan kepada kanak-kanak sakit dan mereka yang memerlukan. Kanak-kanak dari pelbagai negara mendapat makanan, pakaian dan hadiah!

Menyelamatkan orang dari kemarau - seluruh kampung di Indonesia telah disediakan dengan air minuman yang bersih semasa musim kemarau yang memaksa orang untuk menjual ternakan dan barang kemas mereka agar tidak mati kehausan. FBS tidak hanya menonton dari luar dan membantu penduduk untuk terus hidup pada masa yang sukar ini.

Berbagi keceriaan liburan bersama anak-anak - selama liburan ini, FBS merayakannya bersama anak yatim-piatu Indonesia. Mereka mendapatkan hadiah beserta kasih sayang dan cinta yang mereka butuhkan. Perwakilan FBS di Thailand juga memberikan makanan kepada anak-anak yatim-piatu di panti asuhan

Pertubuhan Amal Tajaan

Child’s Dream - syarikat FBS menjadi penaja tetap untuk organisasi amal kanak-kanak Child’s Dream, yang menyediakan bantuan kepada kanak-kanak yang memerlukan dari Thailand, Myanmar, Laos dan Kemboja - menyediakan pendidikan rendah dan bantuan perubatan. Dana bulanan dipindahkan untuk penajaan berterusan.

Perlindungan Haiwan Dunia - setiap bulan FBS memindahkan dana ke akaun amal Dunia Perlindungan Haiwan. Organisasi ini menyelamatkan dan melindungi kedua-dua haiwan liar dan domestik. Pejabat perwakilan mereka yang terletak di Afrika, Eropah, Amerika Utara dan Selatan dan rantau Asia Pasifik.

Jika ia bukan untuk anda, pelanggan-pelanggan yang dikasihi, kita tidak akan dapat mencapai begitu banyak hanya dalam satu tahun! Pada 2016 kami merancang untuk mencapai lebih. Mari 'mendekati dan membantu orang lebih banyak negara lagi, setia bersama kami!

FBS menjadikan slogan bukan sahaja dalam kata-kata tetapi dalam perbuatan - FBS sentiasa di sisi anda! Dalam apa jua keadaan!

Berjaya bersama FBS!

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Ketahui lebih lanjut

Notis pengumpulan data

FBS menyimpan rekod data anda untuk mengoperasikan laman web ini. Dengan menekan butang "Terima", anda menyetujui Polisi Privasi kami.

Follow kami di Facebook

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Permohonan panggil balik seterusnya untuk nombor telefon ini
boleh dilakukan dalam dalam 00:30:00

Jika anda mempunyai isu yang perlu disegerakan, sila hubungi kami menerusi
Live Chat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Jangan bazir masa anda – pantau bagaimana NFP mempengaruhi dolar AS dan kaut keuntungan!

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera