Syarikat FBS mendapat anugerah peringkat tinggi "Broker Terbaik Insurans & Perkhidmatan. Cemerlang Sepanjang Tahun "!

Syarikat FBS mendapat anugerah peringkat tinggi "Broker Terbaik Insurans & Perkhidmatan. Cemerlang Sepanjang Tahun "!

Pelanggan yang dihormati! Syarikat FBS sentiasa bersedia untuk berkongsi kejayaan dengan anda yang mana kami terus mencapai lebih banyak puncak kejayaan yang baru! Hari ini, kami bangga untuk memberitahu anda bahawa FBS telah menerima anugerah yang menakjubkan -"Broker Terbaik Insurans & Perkhidmatan. Cemerlang Sepanjang Tahun "!. Ini adalah yang terbaru dan anugerah yang sangat istimewa bagi syarikat kerana prestasi bersih dan kesetiaan dari pelanggan-pelanggan kami!

Anugerah berprestij itu disampaikan kepada FBS di peringkat kebangsaan di Indonesia pada 10 April, 2015. Satu majlis pemberian secara besar-besaran Anugerah Perniagaan Indonesia 2015 berlangsung pada hari itu. Ini adalah anugerah yang paling terkenal dan tidak berat sebelah yang disegani di Indonesia dan di luar negara. Pemberian anugerah adalah tanda kepercayaan sejagat dan pengiktirafan! Kami amat berbangga kerana telah menerima gelaran ini khususnya! Anugerah baru "Broker Terbaik Insurans & Perkhidmatan. Cemerlang Sepanjang Tahun " yang menekankan keunikan perkhidmatan syarikat, kebolehpercayaan dan tiada cacat cela. Lebih-lebih lagi, tahun ini pihak berkuasa telah memberi perhatian khusus kepada program insurans Deposit kami yang patut mendapat pujian yang tinggi. Kami jadikan Forex bukan sahaja menguntungkan, tetapi juga dijamin tanpa kerugian! Ini terletak dalam kuasa hanya profesional dan mereka yang di atas! Ini bukan rahsia bahawa FBS telah menerima anugerah di peringkat tertinggi daripada kerajaan Indonesia untuk 2 tahun berturut-turut. Pada tahun 2014, kami mendapat anugerah "Kualiti Perkhidmatan kepada Pelanggan Terkemuka di Indonesia". Dan anugerah tahun ini telah melebihi semua jangkaan kami!

Akhir sekali, kami bukan sahaja yang terbaik, kami juga sempurna tiada kecacatan! Perakuan pemberian anugerah itu ditandatangani oleh menteri negara secara peribadi. Semua ini menjelaskan tentang populariti yang luar biasa daripada syarikat FBS. Dan kami menjadi lebih dan lebih popular! Dokumen pemberian anugerah itu telah ditandatangani oleh kedua-dua menteri Indonesia - Menteri Penyelaras Hal Ehwal Ekonomi DR. Sofyan A. Djalil, М., MALD dan Menteri Penyelaras Pembangunan Manusia dan Hal Ehwal Kebudayaan Puan Maharani. Syarikat FBS amat berterima kasih kepada semua pelanggan dari Indonesia dan negara-negara lain di dunia untuk kesetiaan anda! Kami adalah yang terbaik dan kami bekerja untuk faedah anda! Setia bersama kamikami! Berada di atas kejayaan dengan FBS!

Photo gallery

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Ketahui lebih lanjut

Notis pengumpulan data

FBS menyimpan rekod data anda untuk mengoperasikan laman web ini. Dengan menekan butang "Terima", anda menyetujui Polisi Privasi kami.

Follow kami di Facebook

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Permohonan panggil balik seterusnya untuk nombor telefon ini
boleh dilakukan dalam dalam 00:30:00

Jika anda mempunyai isu yang perlu disegerakan, sila hubungi kami menerusi
Live Chat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Jangan bazir masa anda – pantau bagaimana NFP mempengaruhi dolar AS dan kaut keuntungan!

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera