Syarikat FBS mengadakan kempen amal terhadap kemarau!

Syarikat FBS mengadakan kempen amal terhadap kemarau!

Pelanggan yang dihormati! Syarikat FBS terus membuat kebaikkan  dan kali ini bantuan kami diperlukan di kawasan yang mempunyai kemarau. Kami tidak semudahnya melepasi dan menghantar 5 tan air minuman yang selamat diminumke kampung Girikerto, Panggang, Gunung Kidul, Indonesia.

Kawasan ini mengalami kemarau yang kerap, tanpa hujan untuk 3-4 bulan berturut-turut. Penduduk tempatan mengumpul air hujan dalam tangki untuk hidup uantuk melalui musim kemarau tetapi kedai-kedai ini mungkin tidak selalunya cukup untuk meneruskan hidup.

Tahun ini, kemarau menyebabkan ramai orang menjual lembu dan barang kemas untuk membeli air minuman yang selamat. Syarikat FBS telah campur tangan dan melakukan yang terbaik untuk membantu orang yang mengalami kekurangan air untuk melalui masa-masa sukar.

Wakil-wakil kami melawat kampung untuk menyampaikan air kepada orang ramai. Kereta FBS dan wagon dengan air minum telah disediakan untuk perjalanan.

Orang ramai gembira untuk mendapatkan air yang berharga. Syarikat FBS akan terus membuat orang  berjaya dan berterusan membuat perkara yang baik.

FBS sentiasa di sisi anda!

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Ketahui lebih lanjut

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera