Syarikat FBS mengadakan seminar analisis di ibu negara Mesir!

Syarikat FBS mengadakan seminar analisis di ibu negara Mesir!

Pelanggan yang dihormati!

Satu seminar analisis oleh syarikat FBS berlangsung di Kaherah pada 5 Mac, 2016. Acara ini dihadiri lebih 150 pedagang dan berlangsung selama 5 jam! Para tetamu bukan sahaja mendapat ilmu yang berharga yang akan membantu mereka menjadi pedagang profesional, tetapi juga mendapat bonus wang dan hadiah yang menarik.

Seminar ini telah diadakan di hotel yang cantik Nil Ritz Carlton. Wakil rasmi dan pasukan FBS mengunjungi acara itu dan menjawab soalan mengenai syarikat. Latihan dan persembahan diikuti dengan bufet makan tengah hari.

Tetapi bahagian yang paling menyeronokkan dalam program itu ialah hadiah yang diberikan. Jumlah dana hadiah berjumlah $ 2000. 11 pemenang bertuah mendapat bonus akaun perdagangan untuk mereka mengaplikasikan ilmu yang diperolehi.

Dan untuk semua pelanggan-pelanggan kami, kami mempunyai jumlah yang tidak terhad bonus $ 123! Anda boleh menggunakan bonus ini untuk memulakan perdagangan atau menguasai kemahiran anda! Ingat: rahsia pedagang profesional adalah untuk terus belajar dan sentiasa bekerja lebih!

Berjaya dengan FBS!

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera