Syarikat FBS menjadi penaja emas Ekspo Kewangan Arab antarabangsa

Syarikat FBS menjadi penaja emas Ekspo Kewangan Arab antarabangsa

Pelanggan yang dihormati!

Pada April 22-23, Arab Saudi akan menjadi tuan rumah pameran antarabangsa terbesar - Ekspo Kewangan Arab. Setiap tahun, acara ini mengumpulkan pakar-pakar terkemuka Forex dari Timur Tengah dan seluruh dunia. Pesertanya hadir membawa teknologi canggih dan perkhidmatan yang inovatif dalam pasaran mata wang.

Untuk tahun kedua berturut-turut, FBS bertindak bukan sahaja sebagai peserta tetapi juga sebagai penaja emas di Expo Kewangan Arab. Ingin kami mengingatkan anda bahawa syarikat kami telah dianugerahkan "Broker tahun ini, Timur Tengah" pada persidangan tahun lepas.

Kami telah menyediakan program yang hebat untuk pameran. Tetamu Ekspo Kewangan Arab akan mempunyai peluang untuk bertemu dengan wakil FBS dan mendapatkan maklumat yang komprehensif tentang perkhidmatan syarikat, dan juga belajar tentang promosi dan bonus baru kami. Apa yang lebih, kami akan memberikan hadiah cantik - iPhone 6 plus dan  Jam Apple.

Ekspo itu akan diadakan di Hotel Crown Plaza di kota Jeddah.

Kami akan gembira untuk melihat pelanggan dan rakan kongsi semasa dan yang akan datang kami di Ekspo Kewangan Arab 2016!

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera