Gunakan peluang anda untuk sertai FBS CopyStar dan menangi hadiah-hadiah lumayan

Gunakan peluang anda untuk sertai FBS CopyStar dan menangi hadiah-hadiah lumayan

Pasukan FBS CopyTrade dengan berbesar hati ingin mengumumkan pemulaan peraduan FBS CopyTrade. Mulai dari 29.10.2020 hingga 26.11.2020, para pedagang yang ditiru di FBS CopyTrade berpeluang memenangi MacBook Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro and status PRO yang membolehkan mereka menetapkan sendiri kadar komisen yang dirasakan berpatutan. Mereka hanya perlu mengumpulkan jumlah dana pelaburan yang terbanyak. Selain dari itu, para pedagang boleh memenangi hadiah khas untuk bilangan peniru yang paling ramai. Ia adalah Apple Watch 6 dan status PRO. Pedagang boleh memenangi kedua-dua hadiah utama dan juga hadiah khas.

Untuk menyertai FBS CopyStar, pedagang perlu pergi ke Laman Peribadi, buka laman promosi FBS CopyStar dan pilih akaun yang anda kongsikan ke FBS CopyTrade dan klik 'Gunakan'. Jika pedagang masih belum lagi mempunyai akaun di FBS atau belum mengkongsikannya ke aplikasi FBS CopyTrade, beliau boleh daftar dan melakukan pengkongsian sepanjang tempoh peraduan. Kemudian mereka boleh penuhi syarat-syarat dan menjadi peserta.

Semua peserta boleh kongsikan pautan peribadi mereka di media sosial masing-masing untuk menarik lebih ramai peniru dan tingkatkan peluang mereka untuk menang.

Pasukan FBS CopyTrade mengucapkan selamat berjaya kepada semua pedagang dan tidak sabar untuk berkenalan dengan pemenang FBS CopyStar.

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Ketahui lebih lanjut

Notis pengumpulan data

FBS menyimpan rekod data anda untuk mengoperasikan laman web ini. Dengan menekan butang "Terima", anda menyetujui Polisi Privasi kami.

Follow kami di Facebook

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Permohonan panggil balik seterusnya untuk nombor telefon ini
boleh dilakukan dalam dalam 00:30:00

Jika anda mempunyai isu yang perlu disegerakan, sila hubungi kami menerusi
Live Chat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Jangan bazir masa anda – pantau bagaimana NFP mempengaruhi dolar AS dan kaut keuntungan!

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera