Penyampaian hadiah utama Pesta Pedagang Indonesia – MAZDA HOKI

Penyampaian hadiah utama Pesta Pedagang Indonesia – MAZDA HOKI

Di bulan Ogos 2017 lalu, FBS telah menganjurkan Pesta Pedagang di Bali, Indonesia, di mana sebuah cabutan bertuah untuk hadiah-hadiah lumayan telah diadakan. Di antara semua hadirin, En. Karim Abidin dari Makassar telah memenangi hadiah utama – sebuah Mazda Hoki baru dari FBS, sambil berpesta bersama para pedagang dan rakaniaga terbaik FBS di Indonesia.

Nampaknya Encik Karim Abidin telah berjaya di dalam kedua-duanya – bukan sahaja beliau telah berhibur dengan live show dan menjalin rangkaian bisnes, tetapi beliau juga telah memenangi sebuah kereta idaman!

FBS dengan berbesar hati telah menyampaikan Mazda tersebut kepada pemilik barunya di kota asalnya di Makassar, dan beliau tampak sungguh gembira sekali. Harapan kami, kereta baru akan memberikan keselesaan kepada pemenang kita dan keluarganya, serta menjadi tanda yang mengingatkan ktia setiap hari bahawa FBS sentiasa berusaha untuk berkongsi kemakmuran bersama para pelanggannya di serata dunia:

Impikan yang besar, mulakan langkah ke arah kejayaan anda, dan suatu hari nanti anda akan bangun pagi di masa hadapan yang anda impikan selama ini!

Photo gallery

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera