Sorotan Pesta Pedagang FBS di Bangkok

Sorotan Pesta Pedagang FBS di Bangkok

FBS sangat SUKA mengadakan pesta di Thailand – setiap kalinya ia akan menjadi acara yang bertenaga, fancy, anggun dan menyeronokkan. Pesta Pedagang FBS di Bangkok yang telah berlangsung 26 November adalah contoh terbaik.

Acara tersebut menampilkan Musketeers, Baitoey R-Siam, Pexky Sretunya, dan cabutan bertuah untuk 9 gajet Apple dan Yamaha NMAX 155. Para tetamu telah menikmati persembahan silap mata, berposing untuk karikatur, dan seronok dapat bergaul mesra dengan sesama pedagang, rakaniaga dan pengurusan FBS.

CEO FBS mengalu-alukan hadirin dengan sebuah ucapan, dan selebihnya malam itu dipenuhi dengan pengisian yang menyenangkan, sejuta kegembiraan, networking dan kejutan.

Para tetamu tanpa ragu bergambar untuk instagram tanpa henti di pojok selfie FBS, dan tentu sekali tidak melepaskan peluang berswafoto bersama selebriti, artis, pengursan dan sesama mereka. Dipendekkan cerita, malam tersebut penuh dengan momen-momen yang tidak dapat dilupakan dan sentiasa diingati para hadirin untuk bertahun-tahun yang akan datang.

Pesta Pedagang FBS adalah inspirasi besar buat para pedagang kami. Mereka tahu bahawa FBS sentiasa ada di sisi mereka bukan sahaja ketika kesusahan, tetapi juga untuk berkongsi kegembiraan dan semangat.

Teruskan bersama kami – akan ada lebih banyak Pesta Pedagang akan menyusul!

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera