Temui pemenang peraduan #FBS10MLNTRADERS

Temui pemenang peraduan #FBS10MLNTRADERS

Pada bulan November, FBS telah meraikan jubli 10,000,000 pedagang. Kali ini, pelanggan jubli bukan satu-satunya orang yang menerima hadiah dari syarikat – kami juga telah melancarkan peraduan #FBS10MLNTRADERS dengan pelbagai hadiah yang menawarkan 10 iPhone dan berkotak-kotak koleh serta t-shirt. Lebih 9,000 orang telah menyertai peraduan ini – kenali salah seorang daripada mereka, En. Pham Phu Lam Son dari Vietnam!

"Saya mengambil bahagian di dalam peraduan ini untuk suka-suka sahaja, tanpa mengharapkan untuk menang", ujar beliau. Beliau mengetahui tentang #FBS10MLNTRADERS dari laman Facebook FBS, dan ia kali pertama beliau menyertai peraduan kami yang membuktikan tiada apa yang mustahil di FBS.

En. Pham Phu Lam Son berusia 33 tahun. Beliau berkerja di Jabatan Jualan syarikat Hyundai dan membantu perniagaan kedai ikan keluarganya. Beliau juga seorang pedagang FBS, dan kini seorang pemilik iPhone X 256 GB. Beliau mengakui bahawa sasaran berikut beliau adalah untuk belajar lebih banyak tentang perdagangan dan membeli sebuah kereta. Dengan broker yang andal di sisi beliau, beliau tak memerlukan masa yang lama.

Tahniah, Encik Pham Phu Lam Son dan semua pemenang! Anda seorang dari 10 juta manusia terbaik di dunia – terima kasih kerana menjadi sebahagian dari keluarga FBS!

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Ketahui lebih lanjut

Notis pengumpulan data

FBS menyimpan rekod data anda untuk mengoperasikan laman web ini. Dengan menekan butang "Terima", anda menyetujui Polisi Privasi kami.

Follow kami di Facebook

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Permohonan panggil balik seterusnya untuk nombor telefon ini
boleh dilakukan dalam dalam 00:30:00

Jika anda mempunyai isu yang perlu disegerakan, sila hubungi kami menerusi
Live Chat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Jangan bazir masa anda – pantau bagaimana NFP mempengaruhi dolar AS dan kaut keuntungan!

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera