Acara Terbesar FBS Kuala Lumpur

Videos

Ini adalah pengalaman kami yang kedua Acara Terbesar tersebut dan kita lebih bersedia untuk itu, tetapi adalah mustahil untuk membiasakan diri dengan selamat datang yang sangat hangat, yang kami terima di Kuala Lumpur.

Di masa yang sama, acara ini adalah amat serupa dengan acara di Thailand, terima kasih kepada persekitaran, yang tetamu kami ciptakan.Majlis bermula dari pintu masuk – pasukan profesional juruanimasi membuat tayangan alu-aluan yang menghiburkan dan memberangsangkan di kaunter menyambut tetamu.Tetamu sedang menonton persembahan lampu led bersama acute fascination.

Bahagian acara rasmi bercampur-campur dengan pertandingan lucu, di mana para tetamu menerima t-shirt eksklusif dari koleksi FBS trader's sebagai hadiah. Ketua Pegawai Eksekutif FBS Encik membuat satu ucapan di mana dia mengucapkan terima kasih kepada pedagang-pedagang Malaysia untuk memilih syarikat kami sebagai broker dan memberitahu tentang rancangan syarikat untuk masa depan.Para tetamu juga telah berkongsi idea mereka dan memberi maklum balas yang berfaedah.As usual, FBS prepared an outstanding surprise for its traders – the VIP guests of the show were singer Dayang Nurfaizah and comedian Harith Iskander. Secara tradisinya, tetamu menerima hadiah-hadiah mewah Apple dari FBS – iPhone terkini, iPads, komputer riba MacBook Pro dan hadiah terbesar dan utama – iMac! Apa yang kami tahu semestinya – memberi hadiah adalah jauh lebih bagus daripada menerimanya!

Inilah sebabnya kami sedang mengadakan promosi yang begitu banyak dengan hadiah, saguhati dan cenderamata – kami benar-benar menikmati perjalanan majlis! :)

Pengeluaran dengan sistem pembayaran tempatan anda

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera