Ramadan 2019

Bantu insan yang memerlukan bila berdagang

Sertai
Ramadan Ramadan

Kami tingkatkan dana anda sebanyak 300% dan dermakan semua spread serta komisen IB kepada kebajikan.

Bulan suci Ramadan menampilkan peluang unik untuk berdagang bagi tujuan yang baik. Sertai promosi kebajikan untuk beramal, menyucikan hati, berempati, dan mengangkat maruah orang lain.

Mulakan sekarang dan anda akan ada sebulan penuh untuk menjadikan dunia ini lebih baik. Untuk setiap amaun yang dimasukkan ke akaun anda mendapat bonus margin sebanyak 300%. Anda boleh berdagang seperti biasa dan sebaik selepas anda tutup urusniaga yang menguntungkan, kedua-dua spread dan komisen IB akan disalurkan kepada badan-badan kebajikan.

Lebih banyak yang anda dapat lebih banyak yang anda beri!

Kami tunjukkan kepada anda siapa yang mendermakan amaun terbanyak di senarai 5 Penyumbang Terbesar. Di bulan Ramadan ini, kita rapatkan hubungan menerusi kemuliaan hati dan kebaikan!

Tonton bagaimana kita membantu

3 langkah mudah untuk dapatkan bonus dan membantu mereka yang memerlukan:

Buka akaun bonus Ramadan

Buka akaun mulai dari 29 April.

Lakukan pindahan dan dapatkan bonus

Anda pindahkan $100+ ke akaun Ramadan – kami kreditkan bonus 300%.

Kami salurkan semua spread dan komisen IB kepada kebajikan

Spread dan komisen IB dari urusniaga yang sudah ditutup disalurkan terus kepada insan-insan yang memerlukan

Berdagang untuk Beramal
Sertai

5 Penyumbang Terbesar

Dana yang dikumpul
$0
oleh 7357 pelanggan
$11,775
220139089
Egypt
$5,701
220139701
Pakistan
$4,268
220133932
Egypt
$3,923
220143501
Saudi Arabia
$1,635
220148978
Egypt

Organisasi-organisasi Kebajikan

Persatuan Orman
Persatuan Orman
Sebuah pertubuhan bukan kerajaan dari Mesir, ditubuhkan pada 1993 dengan tujuan untuk berkhidmat secara terinstitusi kepada segenap lapisan masyarakat Mesir yang memerlukan tanpa mengira latar belakang agama atau politik dengan penekanan kepada kerja-kerja kemsyarakatan dan pembangunan sosial masyarakat.
Tunisia Charity
Tunisia Charity
Tunisia Charity ialah sebuah pertubuhan bukan kerajaan yang pakar dalam pembangunan masyarakat melalui beberapa perkhidmatan. Ia terutamanya berkhidmat untuk anak-anak yatim dan keluarga yang memerlukan, janda, orang kurang upaya dan tidak berpendidikan dan mangsa bencana melalui beberapa program khusus, seperti projek The Good Ramadan, The School Bag Project, Warm Winter Project dan banyak lagi.
For Human Development Foundation
For Human Development Foundation
Sebuah pertubuhan bukan berasaskan keuntungan dari Yaman yang bersifat bukan kerajaan, developmental, humanitarian dan bebas. Ia bergantung kepada kakitangan dan sukarelawan yang bersungguhan untuk mencapai matlamat dan polisi mereka. Ia didukung oleh inovasi kreatif dan intelektual para profesional dan ahli-ahli berkelayakan serta kumpulan konsultan dalam pelbagai bidang.
Rumah Anak-anak Yatim Malikul A'la
Rumah Anak-anak Yatim Malikul A'la
Rumah Anak-anak Yatim Malikul A'la (PSAA) adalah salah satu aktiviti kemsyarakatan Yayasan Malikul A'la di Indonesia yang komited terhadap pembaikan kebajikan sosial, bertanggungjawab untuk memberikan perkhidmatan sosial kepada anak-anak yang terabai dan anak-anak yatim sebagai ibu bapa gantian dengan memberikan perkhidmatan sosial dan panduan untuk memenuhi keperluan fizikal dan mental anak-anak angkat agari mereka berpeluang menikmati perkembangan personaliti yang sewajarnya.
Rumah Anak-anak Yatim Tambatan Hati
Rumah Anak-anak Yatim Tambatan Hati
Rumah Anak-anak Yatim Tambatan Hati membantu anak-anak yatim dan anak-anak yang terabai untuk menjadi sebahagian dari masyarakat Indonesia yang berguna kepada diri sendiri, keluarga, masyarakat dan agama.
Rumah Orang-orang Tua Tulus Kasih
Rumah Orang-orang Tua Tulus Kasih
Rumah Orang-orang Tua Tulus Kasih adalah respon kepada peningkatan bilangan orang-orang tua dari setahun ke setahun di mana kewujudan rumah penjagaan orang-orang tua perlu diperbanyakkan bagi menyaingi kadar peningkatan jangka hayat masyarakat dan masalah yang berkaitan dengannya. Justeru itu, kewujudan rumah orang-orang tua bukanlah sekadar tempat memberikan perkhidmatan kepada warga emas, tetapi juga sebagai tempat perlindungan, penjagaan, pembangunan, kajian dan pendidikan yang relevan dengan pelbagai aktiviti berkaitan.
Rumah Amal Asnaf Al Barakah
Rumah Amal Asnaf Al Barakah
Pertubuhan Kebajikan Asnaf Al Barakah membantu kanak-kanak yang kurang bernasib baik untuk menjadi komponen penting masyarakat dan untuk menerima pendidikan yang sewajarnya.
YATIM
YATIM
Yayasan Kebajikan Anak-Anak Yatim Malaysia. membantu menyemai budaya mulia di kalangan generasi baru anak-anak yatim menerusi pendidikan akademik, kemahiran dan bahasa.
Persatuan Balsam
Persatuan Balsam
Persatuan Balsam Untuk Pemulihan Dalam Komuniti (Balsam Association for Community Rehabilitation) adalah sebuah organisasi bukan berasaskan keuntungan yang ditubuhkan pada 2002. Program pemulihan mereka mencakupi pelbagai skop di antaranya kesihatan, pendidikan, profesional dan rekreasi.

Imbas Kembali Ramadan 2018

Sertai dan bantu mereka yang memerlukan

Pada bulan suci Ramadan, FBS menawarkan untuk meningkatkan dana anda sebanyak 300% dan mendermakan semua spread serta komisen IB kepada kebajikan. Gunakan peluang anda untuk menggembirakan orang yang kesusahan dengan berdagang di pasaran Forex.

Sertai
Semak Terma dan Syarat lengkap di dalam Laman Peribadi

Pengeluaran dengan sistem pembayaran tempatan anda

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera