Ramadhan

Dapatkan bonus 300% margin untuk setiap deposit sambil membantu badan-badan kebajikan

Contest Ended

Informasi bonus

 • Kategori Peraduan buat pedagang
 • Bonus yang diterima 300% margin bonus
 • Tempoh promosi 22.05.2017 (13:00 GMT+2) – 28.06.2017 (13:00 GMT+2)
 • Jumlah yang dikumpul $0

Perdagangan anda boleh memberikan impak ke atas kehidupan orang-orang yang memerlukan. Berdagang dengan FBS pada bulan suci Ramadhan sambil membantu organisasi kebajikan di beberapa buah negara!

Anda cuma perlu meneruskan berdagang dengan FBS menggunakan akaun khas Ramadhan. Dalam kes ini, jumlah keseluruhan spread dan komisen IB akan didermakan kepada kebajikan. Bersama-sama kita memberi bantuan kewangan kepada masyarakat yang memerlukan di Malaysia, Indonesia, Mesir dan Tunisia.

FBS membantu anda membantu orang lain!

 • Mendaftar akaun khas Ramadhan dan deposit $100 atau lebih sepanjang tempoh promosi
 • Dapatkan bonus 300% margin untuk setiap deposit
 • Berdagang seperti biasa anda lakukan, manakala FBS akan mengirim semula spread dan komisen IB ke pusat kebajikan
 • Lebih banyak anda berdagang, lebih banyak dana diraih untuk individu-individu yang kurang bernasib baik dan paling memerlukan di seluruh dunia, dan kedudukan anda akan jadi lebih tinggi dalam senarai Penderma Terbanyak yang dipaparkan di laman web kami dan dalam dalam peribadi anda.
 • Pendaftaran dan deposit ke akaun Ramadhan boleh dilakukan dari 22.05.2017 (13:00 GMT+2) hingga 28.06.2017 (13:00 GMT+2), perdagangan dibuka dari 25.05.2017 (13:00 GMT+2) hingga 28.06.2017 (13:00 GMT+2).

Semak senarai penuh terma dan syarat di dalam Halaman peribadi

5 Dermawan Terhebat

Badan-badan kebajikan yang disokong

 • "Yayasan kebajikan Budimas" ialah organisasi bukan kerajaan yang tidak berasaskan keuntungan dengan misi untuk memberi bimbingan dan pembiayaan bagi menyokong kebajikan dan kesejahteraan anak-anak yatim dan kanak-kanak kurang bernasib baik di Malaysia. Budimas berpengalaman lebih 19 tahun dalam memperbaiki kehidupan kanak-kanak melalui program-program ini, termasuk Kumpulan Wang Budimas Home Charity (BHCF), Kumpulan Wang Amal Makanan Budimas (BFCF) dan Tabung Kebajikan Pendidikan Budimas (BECF).
 • "Indus Raya Abadi" Syarikat ini memberi tumpuan untuk membantu rakyat Indonesia dalam segi pendidikan, kesihatan, isu-isu kelaparan, bencana alam dan kebajikan. Memenuhi hak-hak rakyat adalah objektif utama Indus Raya Abadi.
 • "Pemuda Pancasila" ialah organisasi terbesar di Indonesia yang ditubuhkan pada tahun 1959 di mana 20,000,000 orang telah terlibat. Pertubuhan Belia Pancasila bertujuan untuk memelihara Negara Kesatuan Republik Indonesia dan mewujudkan yang masyarakat yang adil, makmur, material, dan spiritual berdasarkan Pancasila dan UUD 1945.
 • "Hayatona" – Persatuan Hayatona telah ditubuhkan pada tahun 2007 dan menyediakan bantuan kemanusiaan dengan tumpuan khas kepada penjagaan kesihatan dan pembangunan masyarakat. Hayatona menarik pakar-pakar perubatan untuk menyediakan rakyat dengan bantuan perubatan yang berkualiti tinggi pada harga yang simbolik.
 • "Badan Kebajikan Tunisia" – Badan kebajikan Tunisan ialah sebuah persatuan bukan kerajaan yang pakar dalam pembangunan masyarakat melalui beberapa perkhidmatan. Ia terutamanya berkhidmat untuk anak-anak yatim dan keluarga yang memerlukan, janda, orang kurang upaya dan tidak berpendidikan dan mangsa bencana melalui beberapa program khusus, seperti Projek Ramadan Mulia, Projek Beg Sekolah, Projek Musim Sejuk Hangat dan banyak lagi.
 • "Hospital Kanser kanak-kanak" – Hospital Kanser kanak-kanak ialah sebuah institusi penjagaan kesihatan yang unik dan adalah contoh utama apa yang boleh dicapai apabila semua orang bekerjasama untuk matlamat yang sama. Hospital ini dibina sepenuhnya dengan dana derma.

Promosi yang akan anda minati

Pengeluaran dengan sistem pembayaran tempatan anda

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera