RAMADAN 2018

Tingkat keuntungan anda 3 kali ganda dan bantu golongan yang memerlukan

PROMO TELAH BERAKHIR

Dapatkan bonus margin 300% untuk setiap deposit dan bantu badan-badan kebajikan

Lakukan bahagian anda dalam usaha menjadikan dunia ini tempat yang lebih baik sepanjang bulan suci Ramadan! Hanya berdagang di FBS dengan bonus margin 300%, dan kami akan salurkan semua spread dan komisen IB kepada kebajikan.

Lebih banyak pendapatan anda, lebih banyak sumbangan anda: ganjaran anda akan berlipat kali ganda di bulan Ramadan, begitu juga dengan bantuan materi yang kami salurkan kepada mereka-mereka yang memerlukan. Bila anda membantu seseorang, anda membantu meringankan kesengsaraan kehidupan duniawi mereka. Sertai jutaan pelanggan FBS yang berpadu tenaga merubah dunia ini agar jadi lebih baik!

Lakukan 3 langkah mudah untuk mendapatkan bonus 300%:

 • Daftar

  Buka akaun khas “Ramadan”

 • Lakukan deposit

  Lakukan deposit sebanyak $100 +

 • Terima bonus margin 300%

  Berdagang dengan $100 seolah-olah ia $400

5 Penyumbang Terbesar

Dana terkumpul $310,478

 • 5129580

  Egypt

  $ 11,013.45
 • 300213396

  Saudi Arabia

  $ 10,936.80
 • 5163604

  Jordan

  $ 6,293.10
 • 300229114

  Saudi Arabia

  $ 5,883.60
 • 5234912

  Egypt

  $ 5,133.15

Badan-badan kebajikan yang dibantu

 • “Hayatona ”
  Persatuan kebajikan Hayatona ditubuhkan pada tahun 2007 dan memberikan bantuan kemanusiaan dengan fokus khusus kepada perkhidmatan kesihatan dan pembangunan komuniti. Hayatona menarik pakar kesihatan untuk menyediakan kepada orang ramai perkhidmatan kesihatan berkualiti pada harga mampu.

 • “Tunisia Charity”
  Tunisia Charity adlaah sebuah Ngo yang mengkhusus kepada pembangunan masyarakat menerusi beberapa servis. Secara khususnya, ia berkhidmat untuk anak-anak yatim dan keluarga-keluarga susah, ibu-ibu tunggal, orang-orang kurang upaya dan tidak berpelajaran serta mangsa-mangsa bencana alam menerusi program-program khas seperti Projek Ramadan Mubarak, Projek Beg Sekolah, Projek Kehangatan Di Musim Sejuk dan banyak lagi.

 • “Rumah Orang-orang Tua Tresna Werdha Budi Pertiwi ”
  Sebuah pertubuhan berdaftar yang terlibat dalam perkhidmatan kebajikan sosial untuk membantu golongan lanjut usia secara fizikal, spiritual dan sosial agar mereka dapat menikmati usia-usia tua dengan tenang dan damai

 • “Rumah Orang Tua & Anak-anak Yatim Muhammadiyah Rancabolang ”
  Sebuah yayasan di bawah pertubuhan Islam Muhammadiyah yang terlibat dalam perkhidmatan sosial yang menyediakan rumah penjagaan untuk orang-orang tua dan anak-anak yatim. Yayasan ini ditubuhkan 25 tahun lalu, di waktu timbulnya kebimbangan tentang situasi orang-orang tua di kawasan tersebut. Sehingga 2012, bilangan orang-orang tua yang dibantu adalah seramai sekitar 40 orang, dengan residen tertua berumur 90 tahun.

 • “Rumah anak-anak yatim Taman Harapan Muhammadiyah ”
  Rumah anak-anak yatim Taman Harapan Muhammadiyah adalah sebuah institusi yang bertanggungjawab memberikan servis penjagaan kepada orang-orang tua dan anak-anak yatim dengan memenuhi keperluan fizikal dan spiritual yang membolehkan mereka menjadi insan yang sempurna – berguna kepada masyarakat, bangsa dan negara. Institusi ini memainkan peranan sebagai ibu-bapa di asrama dan menyediakan bantuan rohani dan jasmani, termasuklah makanan, kesihatan, pendidikan, kemahiran, penilaian psikiatri, dan memupuk kemandirian di dalam jiwa anak-anak jagaan.

 • “PRA ”
  Rumah kebajikan PRA adalah sebuah rumah kebajikan anak-anak yatim dan anak miskin. Mereka beroperasi sepanjang tahun untuk memberi keselesaan kepada anak-anak ini. Mereka menjaga hampir 210 orang anak-anak yatim disini dengan menyediakan makan-minum, tempat tinggal dan kelengkapan persekolahan. Mereka menyediakan khidmat ini secara percuma dan mengharapkan bantuan dari pihak-pihak yang baik hati untuk membantu.

 • “Koruncuk ”
  Yayasan Kanak-kanak Terancam Turki, adalah pertubuhan masyarakat madani yang ditubuhkan pada 1979 oleh para sukarelawan yang mensasarkan untuk membesarkan "kanak-kanak yang memerlukan perlindungan". Yayasan ini beroperasi dengan menyediakan keluarga dan mengemulasi suasana seperti di rumah. Strategi ini sangat-sangat berkesan dalam membantu kanak-kanak dan remaja dalam aspek penerimaan sosial di sekolah dan aspek-aspek lain sepanjang hayat mereka.

Anda memang pelanggan sedia ada FBS? Bagus! Ikut langkah-langkah berikut:

 1. Log masuk
 2. Isi akaun “Ramadan” anda dengan deposit $100+ selepas 8 Mei 2018, 12:00 (waktu MT)
 3. Dapatkan bonus margin sebanyak 300% untuk setiap deposit di akaun promo tersebut
 4. Mulai dari 15hb Mei, berdagang untuk mendapatkan keuntungan anda, sementara dalam masa yang sama seluruh amaun spread dan komisen affiliate dari pesanan-pesanan anda akan disalurkan kepada kebajikan
 5. Berdagang sebaik mungkin untuk masuk ke dalam senarai "5 Penyumbang Terbesar" di laman web
 6. Manfaatkan akaun promo anda sepenuhnya sehingga 18 Jun – lebih banyak penghasilan anda untuk diri anda sendiri, lebih banyak wang akan disumbangkan kepada mereka yang memerlukan!

Baru dengan FBS? Selamat datang! Ikut langkah-langkah berikut:

 1. Daftar
 2. Isi modal ke akaun “Ramadan” anda dengan deposit $100+ selepas 8 Mei 2018, 12:00 (waktu MT)
 3. Dapatkan bonus margin sebanyak 300% untuk setiap deposit di akaun promo tersebut
 4. Berdagang untuk mendapatkan keuntungan anda, sementara dalam masa yang sama seluruh amaun spread dan komisen affiliate dari pesanan-pesanan anda akan disalurkan kepada kebajikan
 5. Berdagang sebaik mungkin untuk masuk ke dalam senarai "5 Penyumbang Terbesar" di laman web

Pengeluaran dengan sistem pembayaran tempatan anda

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera