Mesyuarat & Sidang Akhbar Rizab Persekutuan

Mesyuarat & Sidang Akhbar Rizab Persekutuan

Mesyuarat-mesyuarat bank pusat AS adalah antara acara Forex paling dinanti-nantikan. Mesyuarat September tidak terkecuali. 
Rizab Persekutuan akan mengumumkan Kadar Dana Persekutuan dan unjuran ekonomi FOMC pada 21:00 waktu MT, 20 September. Sidang akhbar Pengerusi Fed, Janet Yellen, akan menyusul pada 21:00 waktu MT.  
Pasaran tidak menjangkakan kenaikan kadar, tetapi ia menantikan berita tentang perancangan Fed untuk mengendurkan penyata imbangannya yang besar. Komentar Janet Yellen juga berkemungkinan akan menggerakkan pasaran. 

Serupa

CPI AS

CPI (indeks harga pengguna) adalah indikator penting inflasi pengguna.

usd
Sidang media ECB

Sungguh pun pertumbuhan ekonomi wilayah euro mantap, Bank Pusat Eropah (ECB, European Central Bank) masih melakukan apa yang dipanggil quantitative easing (QE).

eur

Popular

Penyata kadar RBNZ

Selepas Parti Buruh memenangi pilihanraya New Zealand di bulan September, mungkin akan ada beberapa perubahan pada Bank Rizab New Zealand. Bakal perdana menteri negara itu, Jacinda Ardern, pernah menyebut tentang rancangan untuk mereformasikan akta bank pusat. 

nzd
Mesyuarat ECB

Para pedagang tidak sabar menantikan mesyuarat Bank Pusat Eropah (ECB) pada 26 Oktober. Badan kawal selia itu akan menerbitkan keputusan dasar kewangannya pada 14:45 waktu MT. President ECB, Mario Draghi, akan mengadakan sidang akhbar pada 15:30 waktu MT. 

eur

Promosi yang akan anda minati

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera