Berita syarikat

Kekal berhubung dengan semua beritan panas FBS!

Rakan Perdagangan Rasmi FC Barcelona

Semua anggota Pasukan FBS sedang bersorak-sorai dengan lagu-lagu bolasepak di setiap penjuru pejabat untuk meraikan rakan kerjasama rasmi kami yang baru – FC Barcelona.

Selamat Tahun Baru!

Tirai bagi 2019 bakal dilabuhkan, kami merenung kembali pencapaian tahun ini dan dalam masa yang sama berasa teruja hendak menyambut tahun baru yang bakal menjelang.

Broker Terbaik Di Malaysia

Yang terakhir namun tidak kurang hebatnya, satu lagi anugerah baru diterima! FBS telah memenangi anugerah Broker Terbaik Malaysia di Traders Fair & Gala Night Malaysia.

Mara Ke Hadapan – Laporan Tahunan Untuk 2019

Tahun ini masa bergerak lebih pantas, menjadikan kami lebih fokus dan produktif. Kami berjaya memperkenalkan perkakas-perkakas baru yang terbukti menyerlah dan mendapat kepercayaan di pasaran. Membentuk pengalaman yang paling progresif untuk para pelanggan dan rakaniaga, kami mara lebih jauh ke hadapan, dan lebih berempati bila berhadapan dengan mereka yang memerlukan.

FBS Laman Peribadi Mobile untuk iOS

Laman peribadi mobile FBS sudah pun siap untuk peranti iOS anda. Gunakannya untuk pengurusan akaun yang mudah, pantas, dan efisien. Statistik peribadi dan perdagangan anda akan tersedia 24/8, tidak kira sama ada anda sedang berpergian atau berehat dan bersantai di set sofa anda.

Jadual Operasi FBS Untuk Hari Cuti Umum

Kami telah berkerja keras tahun ini, jadi pasukan khidmat pelanggan dan jabatan kewangan kami berhak untuk menikmati sedikit rehat sempena musim perayaan. Sila pastikan anda mempertimbangkan waktu operasi kami pada sekitar waktu Krismas dan Tahun Baru bila merancang aktiviti perdagangan anda.

Waktu Operasi Pasaran DI Musim Perayaan

Musim perayaan akan tiba, dan ini bermakna anda harus tidak hanya mempertimbangkan di mana anda akan meraikan hari perayaan tersebut tetapi juga bagaimana anda akan berdagang di sekitar hari-hari tersebut dan tidak melepaskan peluang-peluang yang ada.

Servis Perdagangan Terbaik di Vietnam

FBS telah memenangi satu lagi anugerah – Best Trading Service in Vietnam! Hore, dan terima kasih. Setiap tahun kami pertingkatkan kualiti servis yang kami sediakan jadikan perdagangan lebih menyenangkan menerusi akses yang mudah ke atas info pasaran, bahan-bahan pelajaran, tips-tips bermanfaat yang berguna untuk anda.  

Ketahui lebih lanjut

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera