Berita syarikat

Kekal berhubung dengan semua beritan panas FBS!

Pelanggan Jubli

Kami akan kenang hari ini untuk selamanya. FBS berkerja dengan 15 juta orang pedagang di seluruh dunia! Menakjubkan! Ia bersamaan dengan populasi seluruh Istanbul. Komuniti kami tumbuh bukan hanya dari segi bilangan. Ilmu dan pengalaman profesional yang anda timba selama bertahun-tahun telah menjadikan anda seorang pakar yang berharga dan pedagang yang berjaya, yang dipandang tinggi.

11 Tahun Berkomitmen

Dahulu, masa depan tampak kelam tetapi penuh dengan harapan. Pasukan kami membuak-buak dengan idea dan perancangan namun kekurangan sumber untuk merealisasikan kesemuanya.

Perubahan Jadual Perdagangan Sempena Hari Presiden

Pada 17 Februari, rakyat Amerika Syarikat meraikan suatu hari cuti umum persekutuan. ia berasal dari satu hari di mana negara itu telah melantik presidennya yang pertama – George Washington. Pada hari ini, acara ini diraikan untuk mengenang jasa semua pemimpin Amerika. 

Kerjasama dengan FC Barcelona – Di Sebalik Tabir

Hari bilamana kerjasama di antara FBS dan FC Barcelona dimeterai secara rasmi kini sebahagian dari sejarah kami. Kami yakin anda mahu mengintai dan melihat jujukan peristiwa yang kami saksikan pada hari tersebut. Nah, jadualnya agak ketat, tetapi masa berlalu sungguh pantas sekali. Sertai kami dan lihat bagaimana hari Jumaat tersebut sungguh mengujakan sekali.

Menangi Tiket Ke Perlawanan FC Barcelona!

Kami telah berjanji, dan sekarang terimalah – peraduan-peraduan baru yang diinspirasikan dari kerjasama dengan FC Barcelona. Sebenarnya kami sedikit cemburu dan mahu bersama dengan anda! Semua pelanggan, rakaniaga, dan pelabur app CopyTrade boleh menyertai peraduan ini dan menangi trip impian ke Barcelona.

Ketahui lebih lanjut

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera