Berita syarikat

Kekal berhubung dengan semua beritan panas FBS!

FBS di Egypt Investment Expo 2019

Pada 28-29 Oktober, Pasukan FBS telah menyertai Egypt Investment Expo 2019 sebagai penaja rasmi. Acara ini telah berlangsung di TOLIP Golden Plaza Hotel di Kaherah.

Rakaniaga Bintang di St. Petersburg

20 September ini, 20 pemenang peraduan FBS Stars dari Indonesia, Thailand, Malaysia, Mesir, Vietnam, Perancis, Mexico, Brazil, Ukraine, dan Colombia telah melawat St. Petersburg, Rusia. Berikut liputan mengenai trip mereka!

Selamat Hari Deepavali!

Mulai hari ini, cahaya hari Deepavali mulai menyinar ribuan rumah di seluruh dunia. FBS mengirimkan salam paling bercahaya kepada keluarga anda dan mendoakan semoga anda berjaya, makmur dan menjadi yakin dengan kebolehan anda.

Dagangkan NASDAQ dan Indeks S&P 500

Pasukan FBS berkerja setiap hari untuk menambah baik senarai instrumen perdagangan untuk memenuhi sasaran kewangan anda. Justeru itu, mulai dari sekarang anda boleh temui indeks-indeks paling popular – NASDAQ dan S&P 500 – di senarai [instrumen perdagangan] anda.

Peluang Rakaniaga Yang Baru Di FBS

Dengan rasa sukacita, kami mengalu-alukan mereka yang ingin mempromosikan servis-servis dan nilai-nilai FBS dan menerima bayaran untuk usaha tersebut.

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera