Berita syarikat

Kekal berhubung dengan semua beritan panas FBS!

11 Tahun Berkomitmen

Dahulu, masa depan tampak kelam tetapi penuh dengan harapan. Pasukan kami membuak-buak dengan idea dan perancangan namun kekurangan sumber untuk merealisasikan kesemuanya.

Perubahan Jadual Perdagangan Sempena Hari Presiden

Pada 17 Februari, rakyat Amerika Syarikat meraikan suatu hari cuti umum persekutuan. ia berasal dari satu hari di mana negara itu telah melantik presidennya yang pertama – George Washington. Pada hari ini, acara ini diraikan untuk mengenang jasa semua pemimpin Amerika. 

Kerjasama dengan FC Barcelona – Di Sebalik Tabir

Hari bilamana kerjasama di antara FBS dan FC Barcelona dimeterai secara rasmi kini sebahagian dari sejarah kami. Kami yakin anda mahu mengintai dan melihat jujukan peristiwa yang kami saksikan pada hari tersebut. Nah, jadualnya agak ketat, tetapi masa berlalu sungguh pantas sekali. Sertai kami dan lihat bagaimana hari Jumaat tersebut sungguh mengujakan sekali.

Menangi Tiket Ke Perlawanan FC Barcelona!

Kami telah berjanji, dan sekarang terimalah – peraduan-peraduan baru yang diinspirasikan dari kerjasama dengan FC Barcelona. Sebenarnya kami sedikit cemburu dan mahu bersama dengan anda! Semua pelanggan, rakaniaga, dan pelabur app CopyTrade boleh menyertai peraduan ini dan menangi trip impian ke Barcelona.

Selamat Tahun Baru Cina!

Sudah tiba masanya untuk hari perayaan, jamuan lazat, dan sambutan yang meriah. Tahun Baru Cina hampir menjelang, di seluruh dunia orang mula pulang ke kampung halaman untuk satu tujuan yang sama – meraikan permulaan baru, tuah dan rezeki!

Rakan Perdagangan Rasmi FC Barcelona

Semua anggota Pasukan FBS sedang bersorak-sorai dengan lagu-lagu bolasepak di setiap penjuru pejabat untuk meraikan rakan kerjasama rasmi kami yang baru – FC Barcelona.

Selamat Tahun Baru!

Tirai bagi 2019 bakal dilabuhkan, kami merenung kembali pencapaian tahun ini dan dalam masa yang sama berasa teruja hendak menyambut tahun baru yang bakal menjelang.

Ketahui lebih lanjut

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera