PMI Pembuatan ISM AS

PMI Pembuatan ISM AS

Dolar AS dijangka mengalami kemeruwapan tinggi. Walaupun Rizab Persekutuan menaikkan kadar faedah perlahan-lahan dan ini bagus untuk USD, kegusaran tentang perang perdagangan mempengaruhi matawang tersebut. Institute for Supply Management akan mengumumkan PMI Pembuatan pada 17:00 waktu MT, 2 April ini. PMI adalah indikator utama kemantapan ekonomi AS. Bacaan di atas 50.0 adalah positif untuk indikator ini, dan greenback akan berpeluang untuk menguat. Tambahan pula, data ekonomi yang positif mungkin membuatkan Fed menaikkan kadar faedah lebih dari 3 kali tahun ini. Jika indikator ini mengecewakan berbanding aras yang dijangkakan, USD akan melemah secara jangka pendek.
usd

Serupa

Daftar Gaji Bukan Perladangan AS (NFP)

Bila kita bercakap tentang indikator ekonomi yang paling penting, salah satu yang hadir di minda kita adalah Daftar Gaji Bukan Perladangan AS, yang dikenali sebagai NFP.

usd

Popular

Penyata kadar RBNZ

Selepas Parti Buruh memenangi pilihanraya New Zealand di bulan September, mungkin akan ada beberapa perubahan pada Bank Rizab New Zealand. Bakal perdana menteri negara itu, Jacinda Ardern, pernah menyebut tentang rancangan untuk mereformasikan akta bank pusat. 

nzd

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera