15 Juta Pelanggan Di Seluruh Dunia

15 Juta Pelanggan Di Seluruh Dunia

Waktu untuk statistik yang menyegarkan minda. Jamaica punyai 120 sungai; di Eropah ada 200 bahasa dituturkan; jika seluruh populasi dunia berdiri bersentuhan bahu, ia boleh muat di dalam kota Los Angeles. Dan untuk angka yang membanggakan dari kami sendiri – 15 JUTA! Itulah bilangan pelanggan FBS yang akan kami capai tidak lama lagi.

Bayangkan pedagang ke-15 juta kami berada di salah satu dari 193 neara di seluruh dunia tanpa menyangka kami sedang menantikan beliau. Pedagang ini sudah ditakdirkan untuk berjaya sejak dari mula lagi. Kelak bila kami ketahui siapakah insan bertuah ini, kami akan buktikan sekali lagi bahawa keajaiban itu benar ada. Teruskan bersama kami dan lihat bagaimana kami berikan kejutan kepada pelanggan jubli kami

Dari 50,000 pelanggan di tahun 2009 kepada 15 juta hari ini – satu anjakan yang amat jauh sekali! Hari ini FBS menumpukan seluruh tenaga membangunkan produk aplikasi kami dan memperbaiki servis teras kami setiap hari. Masa depan tampak cerah dengan adanya anda di sisi kami. Ayuh, berikan sorakan untuk negara baru yang akan kami masuki dan pelanggan-pelanggan baru yang akan kami sambut ke dalam keluarga FBS! 

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Ketahui lebih lanjut

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera