Berdagang Di Mana Jua Dengan FBS Trader

Berdagang Di Mana Jua Dengan FBS Trader

Memperkenalkan FBS Trader, sebuah alat perdagangan universal untuk mereka yang aktif. Dengan app ini di telefon pintar anda, anda boleh membawa aktiviti berdagang anda ke mana jua anda pergi tanpa terlepas peluang terbaik untuk berdagang lagi.

Aplikasi percuma ini membolehkan anda mengakses pesanan-pesanan anda 24/7 dari mana-mana peranti iOS dan Android. Ia seampuh MetaTrader, tetapi lebih ringkas – kami telah pangkas kefungsiannya kepada fitur-fitur yang paling penting untuk memastikan pengalaman penggunaan yang lebih lancar. Inilah yang menjadikan FBS Trader lebih ringan tetapi tetap ampuh sebagai perkakas yang paling sempurna untuk pedagang yang sering dalam perjalanan.

Antara fitur yang dibina pada aplikasi ini adalah pasangan matawang dan logam paling popular, statistik masa nyata, pesanan dan pengurusan akaun yang mudah dengan beberapa klik sahaja, deposit dan pengeluaran pantas menerusi lebih 100 sistem pembayaran, serta banyak lagi!

Muat turun app ini secara percuma jika anda tidak mahu lagi risau tentang dagangan anda, dan optimumkan ketangkasan serta keberkesanan perdagangan anda.

Cuba sekarang

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera