FBS Bersinar Di Money Fair Shanghai

FBS Bersinar Di Money Fair Shanghai

Pasukan FBS telah melalui satu pengalaman yang luar biasa bila mereka menyantuni komuniti perdagangan China di Money Fair Shanghai pada 1-3 Disember lalu.

Jelas sekali, gerai FBS bernombor F47 adalah salah satu tarikan terbesar di acara tersebut, orang ramai beratur untuk peluang perdagangan FX yang terhebat. Kami telah berkongsi pengalaman dan juga hadiah-hadiah, bicarakan segala hal berkaitan Forex, dan menikmati suasana sepanjang berlangsungnya acara tersebut.

Syarikat telah menggunakan expo kewangan dan pelaburan terbesar China itu untuk memperkenalkan set aneka pilihan perdagangan dan promosi, serta polisi nilai kesetiaan dan kemurahan hati. Tidak hairanlah ia telah menarik sungguh ramai pengunjung ke gerai F47 – pengunjung datang tidak putus-putus dan telah menzahirkan keterujaan mereka berkenaan pendekatan FBS menyantuni pelanggan.

Selama 3 hari, Pusat Pameran Shanghai menjadi tempat paling cool untuk Pasukan FBS – kami telah bertemu dengan ramai orang yang bersemangat dan ghairah untuk mempelajari tentang perdaganga dan mencuba servis baru dengan spread yang lebih nipis, leveraj yang lebih tinggi dan promosi-promosi hebat. Para tetamu menikmati perbualan tentang trend, mendengar ceramah dari pakar-pakar terbaik, dan merasai suasana di pusat aktiviti kewangan China.

Terima kasih, Shanghai! Semoga berjumpa lagi!

Deposit dengan sistem pembayaran tempatan anda

Ketahui lebih lanjut

Callback

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Tukar nombor

Permohonan anda telah diterima

Pengurus akan menghubungi anda dalam amsa terdekat

Masalah dalaman. Sila cuba sebentar lagi

Anda sedang menggunakan pelayar web yang versinya sudah lapuk.

Kemaskini kepada versi terkini atau cuba pelayar lain untuk penggunaan yang lebih selamat, selesa dan produktif.

Safari Chrome Firefox Opera